2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
بچه ها نوک بینیم ورم داره خیلی زیاد :( دکتر گفت بخاطر پوست زخیمته و گوشتی بودن بینیت ... برام کرتن تزریق کرد ک روند کم شدن ورم بیشتر بشه ... به نطرتون خوب میشه ؟ من از بینیم همه جوره راضیم ... چسب و ک ور میدارم نوک بینیم یکم بالاترش باد میکنه :( این رو مخمه ... انقد ک نیم رخم انگار قوز داره ... خدایی ساپورت بعد عمل دکتر عالیه ... هر دکتری انقدر دل نمیسوزونه .. بخاطر من انقد وایستاد تا مامانم امپولو بیاره بعد برام بزنه بعد رفت سر مریضش .... من چون کلا دل نازکم یکم اشکم در اومد ... با دستمال اشکمو پاک کرد و گفت : عجب لوسم هست این دختر ما :)) خودشم چسب بینیمو زد ... :)
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاطیما جون شماهم کل صورتت ورم کرده بود یا نه؟ من خیلی اذیتم با این همه ورم صورت نمیدونم چیکار کنم.همش ماسک میزنم
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
بهناز عزیزم باکی عمل کردی؟! ورم صورت کم کم میره. نگران نباش چند روزه عمل کردی؟! آلوورا رو کبودیاتو ورمات بزن خىلی تاثیر داره آب هویجم زیاد دخور :-)
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
فاطیما جون با دکتر سجادیان.امروز روز چهارم بود. اب هویج وکرفس میخورم الوورا میزنم. کبودی ندارم خدا را شکر ولی ورم خیلی زیااااااااااااااااااااد \پره های بینیم اینقدر ورم دارن که مثل سنگ سفت شدن
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ