2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095423 بازدید | 66696 پست
فاطیما جون من صبح که از خواب بیدار میشم چشمام به زور باز میشن از بس که ورم داره صورتم. دکتر گفت چون هفته دیگه مسافرته گچ منو دیرتر برمیداره .حدودا میشه دو هفته بعد از عمل
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستای عزیزم دکتر هادی زاده رو میشناسید مطبش توی جردن هست دختر خاله م میخواد پیشش بره اگه اطلاعی ازش دارید ممنون میشم بهم بگید
خطا ازمن است میدانم ... ازمن که سال هاست گفته ام (ایاک نعبد)...امــــــــــا به دیگران دلسپرده ام ...ازمن که سال هاست گفته ام (ایاک نستعین )امـــــــــــا به دیگران هم تکیه کرده ام خدایـــــــــــــــــا رهایم نکن ... بیش از همیشه دلتنگم به اندازه ی تمام روزهای نبودنم ....
بهناز جون مبارک باشه سیب زمینى خام معجزه میکنه براى کبودیهاى اطراف چشم
دوستان اگه میشه لطفاً تو عکساى نى نى هاى ٣ سال به بالا به دختر من نیاز رأى ب. بدید مممممممممنون
سلام دوستان من الان تقریبا 7 ماهه عمل کردم ولی هنوز قسمت تیغه ی بینیم شدیدن ورم داره و پهنه نمیدونید کی این قسمت ورمش میره؟؟؟ میدونم که ورمه ولی خسته شدم کی ورمش میره
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
مرسی سحر خوشگلم دوست خووبم سپیده جون یه بار که مطبش بودم یه خانومه پیشم نشسته بود که میگفت به دکتر اصرار کردم که حتما تو بیمارستان عملم کنه دکتر هم بهش گفته بود اگه بخواین بیمارستان هم عمل میکنم اما یه تومن به هزینتون اضافه میشه. بازم اگه دلت با احمدیه برو باهاش مشورت کن. آقای قلندر ممنونم. راستش تو اون چند باری که مطبش رفتم چندتا آقا هم دیدم که بینیشون خوب بود و به صورتشون میومد فقط از یکی خوشم نیومد که البته تازه دکتر گچشو باز کرده بود و براش چسب زده بود که معلوم بود قبلش خیلی گوشتی و بزرگ بوده چون پوستش خیلی کلفت بود. یه نمونه ی 3هفته ای عالی آقا هم دیدم که واقعا بینیش خوب بود. اینجا هم آقای unkhown با دکتر احمدی عمل کردن و راضی هستن. راستی دکتر فقط هفته ی بعد هستش بعدش مثل اینکه میخواد بره تعطیلات. دوستانی که میخوان برن مطبش حواسشون باشه
مرسی عزیزم ممنون. ایشون روش عملشون بستس. البته اگه نیاز باشه که پره ها کوچیکتر شن از زیر پره ها یکم برش میدن. برای منم برای اینکه سوراخای بینیم کوچیکتر شن بهم گفت که شاید موقع عمل لازم شه که یه کوچولو از زیر پره هات برش بدم که اصلا جاش نمیمونه منم چون مریضاشو دیدم و هیچکدوم جای بخیشون معلوم نبود قبول کردم. الانم همون روزای اول که بخیمو کشید اصلا جاش معلوم نبود انگار نه انگار که برش خورده (: اینم شمارشه عزیزم: 22560799 منشی نداره و بدون وقت قبلی میتونی بری روزای زوج از ساعت 3 تا 8 .