در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
من تهران نیستم بچه ها میشه جواب سوال منم بدین میدونم شاید خیلی تکراری باشه ولی نمیتونم همه صفحه ها رو بخونم گاهی فک میکنم دکترا برای اینکه از نشه إیراد گرفت هی میگن سال دیگه و ٢ سال دیگه دوست دارم از چند نفر که تجربه دارن بپرسم که واقعا از ٢ ماه نیم بعد تا سال بعد تغییر میکنه؟
نازنین جان دقیقا تو همون صفحه ای که خودتون سوال پرسیدین نیگا کنین خانم آریایی در مورد این قضیه صحبت کردن و تا جاییم که من تو این مدت شنیدم همه میگن تو طول یکسال مدام فرم بینی عوض میشه و فرم نهاییش تازه بعد یکسال مشخص میشه
من فردای عمل تامپون رو کشیدن .نه دکتر بود ولی منشیش برام کشید .تا قبل از اینکه تامپون بکشم فقط بینیم ورم داشت اما بعد از کشیدن تامپون صورتم ورم کرد مخصوصا چشمام که الان به زور باز میشن
بچه ها درمورد حسینی اقدم بیشتر تحقیق کنید یکی از بچه های تاپیک باهاش عمل کرده و ناراضی بوده و دنبال ترمیمه حالا شاید راضی نباشه من اسمشو اینجا بگم فقط حواستون رو خوب جم کنید.
سپیده جان اول باید برای اون شخص درخواست دوستی بفرستی وقتی اون شخص درخواستتو قبول کرد اون موقع یه آیتم به نوار صورتی که مشخصاتش هست اضافه میشه روش کلیک کنی میتونی پیام خصوصی بفرستی حالا برای درخواست دوستی روی اسم اون شخص کلیک کن تو صفحه ای که برات باز میشه یه گزینه هست " اضافه بعنوان دوست"