2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095310 بازدید | 66696 پست
ممنون اقای قلندر .من فقط یه نمونه مرد تو مطبشون دیدم که اونم با گچ بود.عکس هم حتما میزارم. الان خیلی کل صورتم ورم داره
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهران نیستم بچه ها میشه جواب سوال منم بدین میدونم شاید خیلی تکراری باشه ولی نمیتونم همه صفحه ها رو بخونم گاهی فک میکنم دکترا برای اینکه از نشه إیراد گرفت هی میگن سال دیگه و ٢ سال دیگه دوست دارم از چند نفر که تجربه دارن بپرسم که واقعا از ٢ ماه نیم بعد تا سال بعد تغییر میکنه؟
نازنین جان دقیقا تو همون صفحه ای که خودتون سوال پرسیدین نیگا کنین خانم آریایی در مورد این قضیه صحبت کردن و تا جاییم که من تو این مدت شنیدم همه میگن تو طول یکسال مدام فرم بینی عوض میشه و فرم نهاییش تازه بعد یکسال مشخص میشه
من فردای عمل تامپون رو کشیدن .نه دکتر بود ولی منشیش برام کشید .تا قبل از اینکه تامپون بکشم فقط بینیم ورم داشت اما بعد از کشیدن تامپون صورتم ورم کرد مخصوصا چشمام که الان به زور باز میشن
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
بچه ها درمورد حسینی اقدم بیشتر تحقیق کنید یکی از بچه های تاپیک باهاش عمل کرده و ناراضی بوده و دنبال ترمیمه حالا شاید راضی نباشه من اسمشو اینجا بگم فقط حواستون رو خوب جم کنید.
سپیده جان اول باید برای اون شخص درخواست دوستی بفرستی وقتی اون شخص درخواستتو قبول کرد اون موقع یه آیتم به نوار صورتی که مشخصاتش هست اضافه میشه روش کلیک کنی میتونی پیام خصوصی بفرستی حالا برای درخواست دوستی روی اسم اون شخص کلیک کن تو صفحه ای که برات باز میشه یه گزینه هست " اضافه بعنوان دوست"