در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام ، من امروز میخوام برم مطب دکتر خلیل عباسی فوق تخصص جراحی زیبایی هستن. یه بار اینجا پرسیدم ظاهرا" کسی نمی شناسه ایشون رو. من دو تا خواهر دیدم که خیلی خوب بود هم مدل بینیشون و هم خط بخیشون و از نظر تنفس هم راضی بودن. بیس بینی من خیلی خوبه و یه کوچولو میخوام جلوشو جمع کنن و تیغه بینیمو باریکتر. خیلی ها میگن خوبه و عمل نکن ولی خودم دوس دارم این تغییر رو. رفتم حتما" نتیجشو میگم. اگه نظرش با اونی که مدنظر منه یکی باشه باهاش اوکی میکنم. میخوام تو مرداد عمل کنم.
سسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام دوستان امروز میرم مطب دکتر ابیانه. شرح مطب گردیو حتما میام میگم چن تا از دوستام پیش اون عمل کردن از کارش خیلی راضی هستن و بینیشون مشکل نداره . طبیعی و شیک
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
گول دنیا را مخور......!!
ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند
بره های این حوالی گرگ ها را میدرند
سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها
زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
اره مژگان جووون خود خودشم گلم تجربه به من ثابت کرده پیش جراح پلاستیک عمل بینی خیلی خوب نیست جواح گوش و حلق و بینی از نظر عوارض و شناخت بهتره
گول دنیا را مخور......!!
گول دنیا را مخور......!!
دکتر بسته به بینیت میگه قیمت رو من ٤ دادم یا ٤ و ٣٠٠ ، باید بپرسم بگم بهت چون قیمت کلینیک الان دقیق یادم نیست
گول دنیا را مخور......!!
مرسی تینا جان، اسم کوچیک دکتر عباسی چیه و مطبش کجاست؟ من تازه میخوام ازامروز برم پیش دکتر. شما با چند تا دکتر مشاوره شدی. من خیلی اهل این مطب و اون مطب رفتن نیستم و خیلی همه چی رو راحت میگیرم. سر عمل سینم هم یه بار رفتم مطب و وقت عمل گرفتم. خدارو شکر الانم راضیم.