2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سلام ، من امروز میخوام برم مطب دکتر خلیل عباسی فوق تخصص جراحی زیبایی هستن. یه بار اینجا پرسیدم ظاهرا" کسی نمی شناسه ایشون رو. من دو تا خواهر دیدم که خیلی خوب بود هم مدل بینیشون و هم خط بخیشون و از نظر تنفس هم راضی بودن. بیس بینی من خیلی خوبه و یه کوچولو میخوام جلوشو جمع کنن و تیغه بینیمو باریکتر. خیلی ها میگن خوبه و عمل نکن ولی خودم دوس دارم این تغییر رو. رفتم حتما" نتیجشو میگم. اگه نظرش با اونی که مدنظر منه یکی باشه باهاش اوکی میکنم. میخوام تو مرداد عمل کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام دوستان امروز میرم مطب دکتر ابیانه. شرح مطب گردیو حتما میام میگم چن تا از دوستام پیش اون عمل کردن از کارش خیلی راضی هستن و بینیشون مشکل نداره . طبیعی و شیک
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
مامان بهار سادات با دکتر عباسی
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
اره مژگان جووون خود خودشم گلم تجربه به من ثابت کرده پیش جراح پلاستیک عمل بینی خیلی خوب نیست جواح گوش و حلق و بینی از نظر عوارض و شناخت بهتره
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
من بینیم تلفیق استخونی و گوشتی
دکتر بسته به بینیت میگه قیمت رو من ٤ دادم یا ٤ و ٣٠٠ ، باید بپرسم بگم بهت چون قیمت کلینیک الان دقیق یادم نیست
صبا، من تو یکی دو هفته اول سفالکسین میخوردم، فکر نکنم مشکلی داشته باشه، فقط اسپرین و قرصای مشابهشو نخور، تا جاییم که میتونی ویتامین ث به بدنت برسون.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
مرسی تینا جان، اسم کوچیک دکتر عباسی چیه و مطبش کجاست؟ من تازه میخوام ازامروز برم پیش دکتر. شما با چند تا دکتر مشاوره شدی. من خیلی اهل این مطب و اون مطب رفتن نیستم و خیلی همه چی رو راحت میگیرم. سر عمل سینم هم یه بار رفتم مطب و وقت عمل گرفتم. خدارو شکر الانم راضیم.