2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095260 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من تازه عضو سایت شدم خوشحال میشم که با تجربیاتتون بهم کمک کنید🙏🏻

من شهرستان هستم و امکان اینکه بخوام مطب گردی کنم برام مقدور نیست ولی خوب به صورت مجازی خیلی تحقیق کردم و به این لیست رسیدم برای دکتر 

بهزاد شهرجردی 

مجتبی ملکی 

شهریار یحیوی 

علیرصا کامیابی 

فتح سامی 

و اینکه بینی من غضروفی و گوشتی هست و سبک طبیعی و با قوس ملایم می خوام ممنون میشم اگر که شما راجب این پزشکا که اسم بردم اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید و یا اگه شما پزشک خوب سراغ دارید به من معرفی کنید 🙏🏻🙏🏻

بچه ها من تیغه بینیم خیلی ورم داره ولی در کل خوشگل شده ولی قیافم خیلی بد شده چشمام ریز و گرد شده در حدی ک نمیتونم خودمو تو اینه نگاه کنم 

کسی تجربه شو داره درست میشه؟اگه اره چقد طول میکشه درست بشه

ممنونن میشم راهنمایم کنین🙏

من میخوام بینیمو عمل کنم،نیمه فانتزی. ولی تا۱۶تومن میتونم هزینه کنم دکتر خوب بااین قیمتها سراغ داره ...

سلام  دکتر باباجانی و دکتر هادی حسینی نسب ۱۵ تومن میگیرن من هفته پیش رفتم برای مشاوره

اگر عمل نکردید روی این دوتا میتونید یه بررسی داشته باشید 

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب و دماغاتون لاغر باشه 😃

بچه ها اینجا کسی با دکتر کیارش نجات پور عمل کرده؟؟ من در تحقیقاتم کارهای طبیعی ایشون رو پسندیدم پیج هم تداره ۲۰ سال هم هست عمل میکنه. اگر کسی مطبشون رفته یا پیشوون عمل کرده یا خلاصه نظری داره بگه لطفا خیلی کمک کننده خواهد بود.