در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دکتر علیرضا بخشایی کیا فوق تخصص جراحی پلاستیک هستن و کارشون واقعا عالیه من عمل بینیمو شیش ماه پیش پیششون انجام دادم واقعا راضیم فوق العاده شده بینیم مامانمم پیششون جراحی پلک کرده دکتر بخشایی کیا از لحاظ تجربه و دانش تو سطح بالایی قرار دارن
عزیزم من امروز گچ باز کردم از ننیجه عمل واقعا راضی بودم بااینکه زیاد ورم داشت ولی خوب بود دوسش داشتم ...
مبارکت باشه عزیزم میشه از قبل عمل و روز عمل و کلا تجربیاتت هم برای ما که پیش سامی عمل داریم بگی من ۱۶ بهمن وقت عمل دارم بعد اینکه بعد از عمل بهت پماد و این چیزا رو داده
مبارکت باشه عزیزم میشه از قبل عمل و روز عمل و کلا تجربیاتت هم برای ما که پیش سامی عمل داریم بگ ...
قبل از عملم ک خب کار خاصی نکردم فقط حمام و فرداشم ک رفتم گاندی خیلی استرس نداشتم خداروشکر یکی دوساعت ک تو اتاق بودم تا آماده شدم برای عمل عملم چهار ساعت طول کشید و من به شدت کبودی و ورم داشتم واقعا برام سخت بود شب اول تا شب سوم یکم اذیت داشتم هی رو به بهبودی رفتم الانم هنوز صورتم ورم داره چشام لکه خون افتاده طول میکشه بهتر شه بعد عملم و تامپون میزاره فرداش میری مطب در میاره دوتا لوله تو بینی هست ک هفته بعدی در میاره ولی بینی قبل بعدش مدام باید چرب بشع ک خودشون توضیحات میدن بهتون ولی نگران نباش هم دکتر سامی کارش خوبه هم عمل راحتیه