2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095260 بازدید | 66696 پست
باید بگم من آدم حساسی به طرز رفتار آدم ها هستم و از همون ابتدا نحوه برخورد خانم دکتر که برای شخص حس ...

درود پریناز جون...من واسه مشاوره می خوام برم پیش دکتر برادران‌..البته من ۱۴ سال پیش بینی ام رو جراحی کردم اون زمان ها خیلی طبیعی مد بود‌..الان می خوام کمی فانتزی کنم..بینی ام اصلا ایرادی نداره..چون اولش هم استخوانی بود نسبتا بینی قشنگی شده‌..لطفا راهنمایی کن چون انگار ۳۵ تا ۴۰‌میلیون هزینه هست تاپیک شمارو خوندم مردد شدم...البته وقتی دکتری صدها عمل بینی داره بلاخره ناراضی هم داره..خانومی اگه دکتر خوبی واسه جراحی بینی ترمیمی 

میشناسی معرفی کن ..چون دوتا دکتر گفتن عمل نکن احتیاج نداری ولی من می خوام نیمه فانتزی شه...هزینه اش مهم نیست...ممنون ازت گلم..و اینکه من مشاوره با دکتر برادران برم..بازم ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسیییی مرسی از توضیحات کاملت عزیزم خیلی خوشحالم نتیجه ای که دوست داشتی رو داری میبینی   &nbs ...

فک کنم تامپون نبود شبیه دوتا لوله توخالی بود البته خودم ندیدمش ولی همراهم گفت دوتا لوله بوده انگار

من شنبه جراحی کردم اولین ویزیتم سه شنبه بود ویزیت دوم که بخیه های بیرونی کشیده شد یه هفته بعد جراحی بود.

دستیار دکتر کاملا توی مدت بعد جراحی پشتیبانی می کنه و هر سوالی داشته باشین رو جواب میده و اگه در حوزه اطلاعاتش هم نباشه با خود دکتر در ارتباط هست و نظر دکتر رو در مورد سوالتون براتون میفرسته

بالش گردنی که بیمارستان بهتون نمیده البته نیازی هم ندارین بیشتر برای توی خونه کاربرد داره.

واسه روز جراحی هم تمام مدارک و نتایج آزمایش و تست pcr پرینت شده همراهتون باشه برای تشکیل پرونده نیاز دارند. همون موقع پذیرش باید باقی مانده مبلغ رو تسویه کنین.

بیمارستان امکانات خاصی در اختیارتون نمیزاره یه کیف وسایل جراحی هست که بهتون میگن برید از داروخونه بیمارستان بخرین. بعد از پدیرش هم زباد معطل نشدم که برم اتاق جراحی و دکتر هم زود اومدن. حتما حواستون باشه دست یا پاتون لاک نداشته باشه.

روز اول هم که مرخص میشین حتما نیاز هست یه مراقب توی خونه داشته باشین که بهتون کمک کنه چون ممکنه بخاطر ضعف بعد جراحی و ماده بیهوشی یه مقدار سرگیجه داشته باشین.

سعی کنین روز اول مایعات زیاد مصرف کنین که زودتر ماده بیهوشی دفع بشه. توی مصرف اناناس هم زیاده روی نکنین چون گرمی هست باعث جوش میشه.

اهان یه موردی چون چند روز اول سبزیجات خام نمی تونین استفاده کنین حواستون به فیبر مورد نیاز بدن باشه چون ممکنه یبوست بگیرین مخصوصا اگه مستعد باشین . خودم تجربه اش رو داشتم و بی نهایت اذیت شدم.

امیدوارم که جراحی شما هم خوب پیش بره و در نهایت از نتیجه کار راضی باشین

فک کنم تامپون نبود شبیه دوتا لوله توخالی بود البته خودم ندیدمش ولی همراهم گفت دوتا لوله بوده انگار ...

مممممنون عزیزم از توضیحاتت منم ۱۶ بهمن به امید خدا پیش سامی جراحی دارم 

فک کنم تامپون نبود شبیه دوتا لوله توخالی بود البته خودم ندیدمش ولی همراهم گفت دوتا لوله بوده انگار ...

مرسییییی 

واقعا ممنون از توضیحات کاملت

لطفا بازم بیا سر بزن  

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم
درود پریناز جون...من واسه مشاوره می خوام برم پیش دکتر برادران‌..البته من ۱۴ سال پیش بینی ام رو جراحی ...

فارافاست عزیز

دقیقا هم نظرم که هر دکتری هرچقدر کارش هم طبیعی باشه باز هم ناراضی داره

و ما فقط میتونیم در تلاش باشیم دکتر کم ریسک تری رو انتخاب کنیم

من بعد از صحبت با اون گروهی که گفتم واقعا مردد شدم

خیلاشون به ترمیم نیاز داشتن

و ادعا میکردن بقیه رو هم که ترمیم نمیشن دکتر با ژل ترمیمشون میکنه

و تو گروهشون میگفتن که برای ترمیم تصمیم دارن پیش دکترهایی مثل ایلخانی تقوی و رجایی فکر کنم برن،این اسم ها رو بیشتر میشنیدم ازشون

ولی هزینه های ترمیم بشدت بالاست دیگه

حدود 55 یا 60 فکر میکنم

هزینه ترمیم برادران رو نمیدونم عزیزم ولی برای جراحی های اول به همه میگفت 35 ولی برای افرادی مثل شما که کم چالش ترن 30(که من فکر میکنم قیمت همون 30 هستش اینکه اول میگه 35 دلایل بازاریابی خودشه داره)

حتما پیش برادران هم ویزیت شو عزیزم بخصوص که میگی فانتزی میخوای

من واقعا برای حتی خواهرم هم الان نمیتونم هیچ توصیه ای داشته باشم که پیش کی جراحی کنه یا نکنه

انقد پروسه انتخاب دکتر برای خودم پیچیده بود که نهایتا باید بعد از تحقیق به دکتری که انتخاب میکنی فقط اعتماد کنی

بیا برامون بگو از مشاوره ات  

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم
فارافاست عزیز دقیقا هم نظرم که هر دکتری هرچقدر کارش هم طبیعی باشه باز هم ناراضی داره و ما فقط میتو ...

مرسی عزیزم..من چون خواننده هستم..باید خیلی دقت کنم...و اینکه تو مازندران دکتر توسلی و بازیاری ‌‌‌...گفتن با همین بینی برو رو سن خیلی هم عالیه...ولی من دلم میخواد از فرم طبیعی خارج شه در کل ترجیح میدم دکتر گوش و حلق و بینی باشه...ولی حتما اون دو دکتری که گفتی رو هم مشاوره میرم..مرسی از وقتی که گذاشتی

بچه ها اگر دنبال جراح بینی خوب هستین دکتر نصیبه رستمی کارش خیلی خوبه خیلی باتجربن دکتر من بودن خیلی عمل خوبی داشتم همه تعجب میکردن که کبودی و ورمم انقدر کمه الانم 8 ماه میشه عمل کردم خیلی راضیم از بینیم

پیش دکتر سامی کی عمل کرده ترخدا بگید 

آخ منم منتظر همین جوابم چون بین دکتر سعید ظفرمند و سامی  موندم و واقعا گیجم، شهرستان هستم و نمیتونم بیام مطب گردی چون میرم سرکار وقت اضافی ندارم 

من اصلا دوست ندارم بینیم خوکی بشه.بچه ها نظرتون راجب شهبازی و حسنانی چیه???چندتا نمونه کار تو سایتش ...

من پیش دکتر شهبازی عمل کردم. بینیم گوشتی بود. البته قوز و انحراف زیادی هم داشتم. و پولیپ هم داشتم که همزمان همرو با هم عمل کردم. چند سالی از عملم میگذره. اون موقع البته خیلی کم بود مبلغش. در کل راضی بودم از عملم. فرم بینیم همون شکلی مونده. به نظرم برید مطبش نمونه کاراشون رو ببینید. البته تو سایتشونم فیلم و عکس گذاشتن که حالا نمیشه به اون فقط بسنده کرد. به نظرم خودتون برید از نزدیک ببینید. ادرس سایتشونم براتون میزارم که اونجا هم بینید اگه سلیقتون بود بعد برید. 

https://drbayatshahbazi.com/