2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112999 بازدید | 66720 پست
نادیه
من فکر میکردم برم بهم قیمت خیلی بالایی بده ولی اولش که رفتم فوق العاده خوب برخورد کرد و بعده معاینه و بررسی کل صورتم بهم گفت حیفه بینیتو عمل نکنی و خیییلی خوب میشه و قیافت تغییر خیلی مثبتی میکنه فقط توصیه کرد حتما طبیعی عمل کنم و بهم 5 تومن قیمت داد با 800 بیمارستان
نادریانیااااا نظرتون چیه؟؟؟
از دل همه را تکانده ام الا تو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من امروز رفتم برزنجی

دو سه تا نمونه هم دیدم خوب بود. من بینی منشیش (شقایق) رو خیلی دوست دارم.

دکتر اصرار زیادی داره که فقط ایرادهای بینیت رفع شه و نظرشو اینجوبی بیان می کنه که وقتی کسی شما رو می بینه بینی جلب توجه نکنه. نه به خاطر ایرادها و نه به خاطر این که عملیه.
نادیه مطمئنی مطب مهرداد نادریان رفتی ؟
شوخی میکنم
شاید گفتی شوهرم راضی نیس نخواسته عملت کنه
روز وقت عمل از من پرسید ازدواج کردی ؟ گفتم نه . گفت خوبه پس نیازی به رضایت همسر نداری
ما نمیدونیم چه مشکلاتی تو کار دکترا پیش میاد که ، شاید کسایی بودن که بعد از عمل شوهر ناراضیشون اومده مشکل ایجاد کرده براشون
اما کلا این اخلاق نادریانو نمیپسندم که رک نمیگه به فلان دلیل عملت نمیکنم
حرف بدی بهت زد که اعتماد به نفست اومده پایین ؟:(
ناراحت نباش عزیزم دکتر خوب کم نیس ، زودی پیداش میکنی
خوشحالم که بچه ها امروز از برزنجی راضی بودن
چون واقعا به نظرم در حقش اجحاف شده تو این تاپیک ، دکتر خیلی خوب و خوش سلیقه و دقیقیه . سامی ایه برا خودش :)))))

سیما واقنی راضی نیستی از بینیت ؟:( مال من دو هفته س ورمش کمتر شده و رضایتم داره نزدیک میشه به همون اولا