2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112907 بازدید | 66720 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مطب برزنجی

یه دختره تو مطبش بود تیغه بینیش خیلی خوب با یه قوس مناسب بود که حتی نمی شد بهش نیمه فانتزی بگیم. نوک بینیش هم خوب جمع شده بود. ولی پره ها و سوراخ های بینیش خیلی کشیده بود و وقتی می خندید بینیش به سمت پایین متمایل می شد. یعنی به نظر ماها یه ایرادای داشت. من مونده بودم که عمل کرده یا نکرده؟ ینی هیچ آثاری از عمل توی چهرش نبود. بعدا فهمیدم عمل کرده.

منشیش (شقایق) خیلی خوب بود. پرفکت. به نظر من نیمه فانتزی بود. اون یکی (هما) نبود وقتی رفتم و من ندیدمش

یکی هم چسبی بود. خوب به نظر میومد. خودش خیلی راضی بود و می گفت از حد انتظارش بیشتر
سمانه فکر میکنم نباید آب بخوره به گچت،تو سایت فرهنگ همه رو توضیح داده،برو بخون
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
منظوزم همون منشی اولیشه ....شاید اسمشو اشتیاه میگم ....آره عکسو نشون داد اما حس کردم عکس بعد از عمل شقایق از روبرو نوکش گرد بود اما خود شقایق نوک بینیش به اون گردی نبود و از سه رب نازک میزد... از حق نگذریم هر دوتا منشیش چقدر خانوم بودن که اصلا نمونشو من تو این مطبا که رفتم ندیدم
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
سعیدی جونم رفتنو که میره نگران نباش دوستم منم خوبم .

حالا باز به دکیت بگو ببین چی میگه یعنی لبه بالات اصلا تکون نمیخوره؟ورزشش بده همش الان عیب نداره ورزش دادنش.3ماه گذشته از عمل بینیت به بینیت لطمه نمیزنه ورزشه لبت
مرسی سعیدی جون بد نیستم فقط فوق العاده سردرگمم واسه انتخاب دکتر.دعا کن راحت شم
امروز یه خانومه جوری تو مطب جیغ میکشید انگار زایمانشه! من وحشت کرده بودم.آخه مگه نمیگن نادریان تامبون نمیزاره پس این چش بود؟!!
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
سعیدی نگران نشیا اما به نظرم باید پیگیر قضیه لبت باشی
اون کرختی رو من هنوزم قسمت کلوملا و نوک بینیم دارم اما روند طبیعی تر شدنشم دارم حس میکنم ینی اوایل خیلی زیاد بود و هی داره کمتر میشه
اما پشت لبم تا هفته ی سوم دیگه اکی شده بود