2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112914 بازدید | 66720 پست
نه میفهمم دوستم منم سوسولم الان که 1سالو 1ماهه نمیزارم کسی بینیمو لمس کنه حتی دکترم چک میکرد گفتم آروم بهش

پایه گذاشته واست؟از کجا فهمیدی؟پایه واسه چی هست؟بینی افتادگی پیدا نکنه؟زیاد به خودت فشار نیار چون صد در صد خوب میشه صبر کن گلم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سعیدی نگرانمون کردی گلم، امیدوارم زودتر خوب بشی.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نادیا عکسش رو تو کدوم سایت دیدی؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آره مطمگنم. عکسشو واستون میذارم خودتون ببینین. آخه تو سایت دکتر که عکسش نیست. خودش میگفت عکسمو دکترا دی،ه برداشتن، اما من نمیدونم چرا مشکوکم. به اینکه نمیشه تو مطب نمونه دید. یعنی اصلا نمونه ای نیست که بشه دید. یکی منو از این افکار پلید در بیاره. فکر کنم از عوارض زیادی دنبال دکتر گشتنه.
درود بر همه

جهت یادآوری

دوستان و کاربران عزیز ( لطفا این متن کوتاه رو تا انتها بخونید حاصل تجربه چند ساله ی من هستش)

لطفا در نظر داشته باشید استفاده از این تاپیک مثل استفاده از وسایل نقلیه عمومی هستش

همانطور که توی اتوبوس یکی با سیگار کشیدن به شما این حس رو القا میکنه که داره به حقوق شما بی احترامی میشه در نظر داشته باشید پست اسپم هم نوعی بی احترامی و اخلاق نا پسند محسوب میشه

یادتون باشه سرمایه های این تاپیک افرادی هستن که ما میخوایم از تجربه هاشون استفاده کنیم لطفا این فرصت و اجازه رو بدین که افرادی که مفید هستند وارد تاپیک شن

بارها و بارها گفتم و بازهم میگم پست های اسپم مقدمه ورود بازاریابان دکترهای مختلفه و اگر بیش از اندازه باشه به ضرر همه ماها تموم میشه

این حق و این احترام رو برای نظرات مخالف خودتون قائل باشید تا تاپیک در جهت رشد حرکت کنه و فقط در جهت اثبات حرف خودتون حرکت نکنید و تعصب بی دلیل روی دکتری نداشته باشید.

مطمئن باشید حتی 1% از درآمد ها دکترها به حساب شما واریز نمیشه.

با تشکر
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
@eliz: اسمش آشناست ولی حقیقتش نه مطبش رفتم و نه ازش کار دیدم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بچه ها همه این کارا به خاطر خودتونه من که 3 سالی میشه این پروسه رو طی کردم اما دوست دارم از طریق این تاپیک به بقیه هم کمک شه

لطفا به خاطر خودتون رعایت کنید فکر کنم این واسه خود منم کسر شان که بخوام دونه دونه اسماتون رو بگم

لطفا به خاطر خودتون و اخترام به حق و حقوق دیگران رعایت کنید

با تشکر از همه تون
نادایا جان فکر نکنم شقایق با کس دیگه عمل کرده باشه ...الان زیاد فصل عمل نیست حدس میزنم برای همین خلوته البته با تموم شدن امتحانای دانشگاهها یکسری دوباره اومدن برای عمل ، ولی واقعا چطور باید ازش نمونه دید نمیدونم ..آیدا جان نگرانم کردی یعنی مورد زنده ای که دیدی چطوری بود ؟ یعنی نوک دماغش چه جور بود؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
بنده پاک کردم همه رو امیدوارم کمکی کنه و از این به بعد سعی میکنم خاننده خاموش باشم تا پیدا از تجربیات بچه ها استفاده کنم همین من که نظر دادم اول به جای تایپیک سوم یه تایپیک باشه فقط اطلاعات توی اون یکی تایپیک بچه ها سوال اگه دارن یا تبادل نظر رو در میون بزارن خیلی بهتر بود حالا اینجا متعلق به شما و بچه هاست پیشکسوت ها اومدین تجربه ای داشتین لطفا درمیان بگذارید ممنون میشیم خودتون هم داشتین شرایط ماهارو قبلا
😶😊
❤️