2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
بهتر میشه نگران نباش . کاش مشکل منم بزرگی بینی بود 

مشکل شما الان چی هست

چند ماه از عملتون گذشته؟

یادمه یکبار گفتین فرورفتگی داره؟

برای منم از سمت چپ ی کوچولو فرورفتگی داره 

فک کنم اونجا رو برای من بخیه زده بوده. 

بزرگی بینیمم خیلی افتضاحه

انگار بینیم جوش نخورده و از وسط دو نصف شده 😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل شما الان چی هست چند ماه از عملتون گذشته؟ یادمه یکبار گفتین فرورفتگی داره؟ برای منم از سمت چپ ...

بله فرورفتگی . فرورفتگی روی تیغه و جدیدا روی پره . با خود دکتر صحبت کردم میگه ژل بزن . به همین راحتی . اسم دکتر برادران بد در رفته . گفتم نمیزنم تا شما مطب بشینی و بینی منو از نزدیک ببینی . نتیجه ۵ عمل در روز همینه دیگه 

بخیه هاتون خوبه ؟ من جای بخیه هامم مثل جوش برآمده شده 

خدای من

بله منم سمت راستم همین‌طور بود ترمیم کننده که زدم بهتر شد

فک میکردم پوست من مشکل داره و اینطوری شده:|

خدای من بله منم سمت راستم همین‌طور بود ترمیم کننده که زدم بهتر شد فک میکردم پوست من مشکل داره و ای ...

بخیه های من همچنان برآمدست . ایشون فرمودند به دکتر پوست مراجعه کنید به همین راحتی . 

من میخواستم با دکتر ابیانه عمل کنم کلا پشیمون شدم

بسیار کار خوبی می کنی . به هیچ عنوان کسی که ساپورت بعد عمل نداره انتخاب نکن . بهترین دکتر هم که باشه ارزش نداره چون عمل بینی ریسکه و ممکنه مشکلات خارج از تصورتون براتون ایجاد بشه مثل من . من اگه مشکلاتم باقی بمونه باید هزینه بالایی بابت ترمیم بدم . هزینه روحی و روانی به کنار 

توصیه من پزشکانی هستند که مسئولیت پذیرند به ویژه انهایی که اگه خدایی نکرده مشکلی ایجاد شد خودشون بتونن برطرفش کنن . مثل دکتر تقوی  باستان نژاد  آمالی 

من تا حالا پیش هیچ دکتری نرفتم .تازه اول راهم.بینیم معمولیه فکر کنم با توجه به عکسایی که جزو گوشتیا بود گوشتی محسوب شه.میخوام بینیم ظریف شه و تنفسم مشکل پیدا نکنه.دکتر کی رو پیشنهاد میکنین.