در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مشکل شما الان چی هست چند ماه از عملتون گذشته؟ یادمه یکبار گفتین فرورفتگی داره؟ برای منم از سمت چپ ...
بله فرورفتگی . فرورفتگی روی تیغه و جدیدا روی پره . با خود دکتر صحبت کردم میگه ژل بزن . به همین راحتی . اسم دکتر برادران بد در رفته . گفتم نمیزنم تا شما مطب بشینی و بینی منو از نزدیک ببینی . نتیجه ۵ عمل در روز همینه دیگه
بسیار کار خوبی می کنی . به هیچ عنوان کسی که ساپورت بعد عمل نداره انتخاب نکن . بهترین دکتر هم که باشه ارزش نداره چون عمل بینی ریسکه و ممکنه مشکلات خارج از تصورتون براتون ایجاد بشه مثل من . من اگه مشکلاتم باقی بمونه باید هزینه بالایی بابت ترمیم بدم . هزینه روحی و روانی به کنار
توصیه من پزشکانی هستند که مسئولیت پذیرند به ویژه انهایی که اگه خدایی نکرده مشکلی ایجاد شد خودشون بتونن برطرفش کنن . مثل دکتر تقوی باستان نژاد آمالی
من تا حالا پیش هیچ دکتری نرفتم .تازه اول راهم.بینیم معمولیه فکر کنم با توجه به عکسایی که جزو گوشتیا بود گوشتی محسوب شه.میخوام بینیم ظریف شه و تنفسم مشکل پیدا نکنه.دکتر کی رو پیشنهاد میکنین.