2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
منم دقیقا میخوام طبیعی باشه و مشکل تنفس نداشته باشم

عمل هم بعدش گلو درد و سختی کلافگی اگ فقط سرش گوشتی آنزیم بینی بزن کوچک میشه من دو تا استخون بزرگ بغل بینیم بود گوشتی هم بود خیلی زندگی برام سخت برا همین عمل کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آنزیم میگن خوب نیست و برمیگرده من چیزی میخوام دایمی باشه

اگ فقط مشکل سرش باز میتونی بگی تیپ پلاستی برات عمل کنه ارزون تر هم هست خیلی ارزون تر فک کنم همین میلانی هم تیپ پلایتی عمل کنه

سلام عزیزان

من خیلی نگران هستم

امروز خواهرم از حرص من با تمام سرعت میزد به سرعت‌گیرا و من هر بار حس میکردم بینیم داره میوفته پایین 🥲

خیلی غمگینم

افتاده میشه یعنی؟ 

هفت هفته از عملم گذشته 

نرو اصلا خوب نیست

نه اصلا نمیرم

همه ناراضی بودن از عمل با اون

ولی دکتر آمالی خیلی تعریف میدن، لااقل کسایی که ناراضی بودن خیلی کمن ، خلاصه تو انتخاب موندم ، تعریف مرتضی جعفری هم شنیدم ولی زیادی طبیعی کاره خوشم نمیاد

میدونم هوامو داری.....
رفتارش بد نی کلا تو دلبرو من هر روز دعاش میکنم اما خیلی گریه ام گرفت وقتی گفت نمیشه زیاد تغبیرش داد& ...

چقدر خوب که راضی هستی مبارکت باشه . عزیزم شما چه سالی عمل کردید و اینکه چقدر هزینتون شد ممنون میشم بگید

منم 6 سال پیش ، پیش دکتر محسن اسدی جراحی بینی انجام دادم.  بینیم استخونی بود ... یه مقدارم انحراف داشت. بعد از عمل انحراف بینیم کامل برطرف شد... خیلی راضی ام ... خیلی خوشحالم اون سال ها عمل کردم....

سلام بچه ها کسی جدیدا عمل کرده؟؟؟کی این گرفتگی بینی باز میشه؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃
سلام بچه ها کسی جدیدا عمل کرده؟؟؟کی این گرفتگی بینی باز میشه؟؟

من تنفسم بعد سه ماه به حالت قبل برگشت . شش ماه گذشته ولی هنوز گاهی آبریزش خفیف دارم . همین خیلی نگرانم کرده میترسم همیشگی بشه 

من تنفسم بعد سه ماه به حالت قبل برگشت . شش ماه گذشته ولی هنوز گاهی آبریزش خفیف دارم . همین خیلی نگرا ...

مرسی جواب دادید من یک ماهه  عمل کردم ولی نمیتونم از بینی نفس بکشم یکی میگف بعد ۳ هفته تنفسش خوب شده بوده ترسیدم 

اینکه آبریزش دارید گفتید به دکترتون؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃