2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095423 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان. بنظرتون بین این خانم دکترا کی ازهمه بهتره؟؟ دکتر سوسن سکوتی.مریم اسماعیلی.سالومه سالاری ...

ببخشید شما عمل کردین؟ با کی عمل کردین ؟ من اسم هر دو رو شنیدم اما نمی دونم خوبن یا نه؟

سلام وای چه عجبی یکی پیدا شد بخواد در همین روزها بره پیش،باستان نڗاد  نه من اصلا تهران نیامدم ...

منم ترمیمی میخوام عمل کنم بعد از تحقیقات نظرم روی باستان نژاد وقت هم ازش گرفتم برای سال دیگه وقت داد ولی الان یه هفته س کارای دربانی رو میبینیم ترمیمی هاش عالیه ۴۵ میگیره ولی متاسفانه اونم وقتش برای سال دیگه س .منم بین این دوتا موندم 

خوب من قول داده بودم بیام و بگم چی دیدم. دکتر باستان نژاد فرد موجهه و صادقی به نظرم اومد. به من گفت ...

وای چقد دیره وقتاشون چ خبره .پیش منافی رفتی شما وقتای منافی کی میشه برای عمل

وای چقد دیره وقتاشون چ خبره .پیش منافی رفتی شما وقتای منافی کی میشه برای عمل

منافی گفت برو اسکن بگیر و بیا بهت میگم. هنوز نرفتم مجدد.

ولی مجیدی ترمیمی کلا قبول نمیکنه (جهت اطلاع اونایی که مثل من دنبال ترمیم هستند من فکر میکردم انجام میده). دوازدهم مرداد پیش امیری زاد و ۹ شهریور پیش تقوی میرم و بین  این ۴ تا یکی رو انتخاب می‌کنم.(منافی، باستان نژاد، تقوی، امیری زاد).  

منافی گفت برو اسکن بگیر و بیا بهت میگم. هنوز نرفتم مجدد. ولی مجیدی ترمیمی کلا قبول نمیکنه (جهت اطلا ...

کارهای دربانی رو ببین ترمیمی هاش خیلی خوبه .من کلا بیخیال همه شدم رفتم تو کار اون