2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه عکسو واسه کسایی میندازن که انحراف یا پولیپ دارن. شما هیچکدومو نداری عکس لازم نیست

کلا سیتی اسکن رو میدن چه انحراف و پلیپ داشته باشی چه نداشته باشی 

منو معاینه کرد گفت انحراف داری 

ولی خب یکی از فامیلامون پیش همین دکتر عمل کرد انحراف هم نداشت پلیپم نداشت سیتی اسکنو انجام داد

سیتی اسکن واسه اینه که ضایعات و سینوس های داخل بینی رو دقیق برسی کنن حین عمل 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
منم نگرانیم از همینه دیگه!! دکترم زیادی ریلکسه انگار

نگران نباش 

قبل عمل برو مشاوره پیشش سوالاتو بپرس 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اره. شنبه برم ببینم چی میگه.

دکتر منم سی تی اسکن نداد اما ازمایش رو چند روز قبل انجام دادم

اینجور دکترا زیادی ریلکسن،از من میشنوی باهاش عمل نکن چون بعدشم هرچی بشه براش مهم نیست و میگه بینی خودتون از اول قرینه نبود و خلاصه مسئولیت پذیر نیستن.

من اگه الان تازه میخواستم عمل کنم دنبال دکتری میگشتم که دقیق باشه و براش مهم باشه که بابا میخوام الان یه کار حیاتی برای بیمارم انجام بدم و تمام عمر این باید با این بینی زندگی کنه.

بعضی از دکترا خیلی اعتماد به نفس کاذب دارن.

اره بهم گفت روز عمل بیمارستان میگیره./ خب گیریم روز عمل ازمایش گرفتن.. توموقت اگه من مشکلی داشته با ...

عزیزم نگران نباش، همه افراد سی تی اسکن لازم ندارن،اگه دکتر تشخیص بده به بعضیا میگه برن سی تی!

راجع به آزمایشم من خیلیارو دیدم همون صبح روز عمل میرن آزمایش، من خودم روز قبل عمل آزمایش دادم و اصن ندیدم جواب آزمایشمو. تازه یه ساعت قبل عملم برای کلینیک فکس کردن جواب آزمایشو.

دکتر منم سی تی اسکن نداد اما ازمایش رو چند روز قبل انجام دادم اینجور دکترا زیادی ریلکسن،از من میشنو ...

اتفاقا من دوستم امروز صبح با قارونی عمل داشت. روز مشاوره من بودم باهاش. آینه آورد و به دوستم گفت نگاه کن بینی تو، فلان ایراداتو ببین، یه درصدیش ممکنه بمونه هاااا...قشنگ داشت اتمام حجت میکرد که بعدا دوست من شاکی نباشه ازش.

ولی در کل من خوشم اومد. خیلی خوش اخلاق و خوب بود، یه جورایی حس اعتماد آدمو جلب میکرد.. به نظر خیلی کاربلد بود.

الان مشکل شما فقط نوکشه که پهنه؟ پیگیری ها و مسئولیت پذیری بعد از عمل قارونی چطوره؟

اتفاقا من دوستم امروز صبح با قارونی عمل داشت. روز مشاوره من بودم باهاش. آینه آورد و به دوستم گفت نگا ...

امیدوارم بینی دوست شما خیلی عالی بشه

مشکل من کلا پایین بینیمه که بزرگه،من بعداز عمل رسیدگی خاصی ندیدم ایشالله برای دوستتون همه چی عالی باشه.

لطف کنین و بعداز چند وقت برامون از دوستتون و درصد رضایتش بگین.