در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام عزیزم میشه بیای باز نظرتو بگی منم با دکتر سامان مشاوره شدم و بهم گفت که خیلی خوب میشی ولی هزینه ...
سلام الان ۶ ماهه از عملم میگذره و از عملم راضیم از ورم زیاد صورتم طی یکی دوماه اول که بگذریم و تزریق ۲ بار کورتون به بینی من اگه بخوام به عقب برگردم انتخاب اول من دکتر سامانه مهم نتیجه عمله البته بینی من استخونی بود و مهمترین چیز اینه که بینی جدیدم به صورتم میاد بعضی ها اصلا متوجه نمیشن عمل کردم با اینکه من بینی بلند واستخونی وهمراه افتادگی داشتم و به خواست خودم بینیم کوچیک و جمع و جور شد فاصله بین بینی و لبم اصلا زیاد نیست و توی ذوق نمی زنه من توی اتاق عمل از دکتر بینی نیمه فانتزی خواستم ولی انگار دکتر به سلیقه خودش برام بینی طبیعی دیزاین کرده و به نظر من دکتر سامانه واقعا هنرمنده 👌👌
خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه در راهه 😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
در مورد هزینه عمل باشما موافقم واقعا گرونه البته باوجود این هزینه بالا اگه دقت کرده باشی مطب همیشه شلوغه از نظر خدمات بعد از عمل هم من تا سه ماه می رفتم مطب خود دکتر برام چسب میزد و راضی بودم
خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه در راهه 😍
سلاممیگم یه راهنمایی کنید برای عمل بینی دکتر خوب در شیراز کدومشون خوبن؟ سراغ دارید میشه معرفی کنید من توی اینترنت راجب دکتر افشین باقری و دکتر بصام سرچ کردم و تقریبا بین بقیه دکتر زیبایی کارشون تمیز تر و بهترشده بود شما چه دکتر برای عمل بینی میشناسید ؟ کسی پیش این دکتر ها عمل بینی انجام داده ؟ممنون میشم راهنمایی کنه بعد بنظرتون دکتر تهران بهتر نیستن یا شیراز بهتره؟
زاده شیراز و اهل جشن و موسیقی علاقه مند به رشته حقوق و نوازنده دف عاشق سفر و طبیعت گردی عاشق معلمی و آموزش بدمینتون باز حرفه ای