2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
بله منشیش گفت  کارت چیه گفتم کارم ترمیمه

نمی‌دونم واقعیتش. من تمام کارامم انجام دادن و گفتن فقط سال دیگه 25 آبان. که من اونجا چیزی نگفتم لیکن من احتمالا همین امسال باید عمل کنم چون اصلا سال بعد ایران نیستم

نمی‌دونم واقعیتش. من تمام کارامم انجام دادن و گفتن فقط سال دیگه 25 آبان. که من اونجا چیزی نگفتم لیکن ...

وای خدای من شایدم من اشتباه میکنم نمیدونم😭😭

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدود ۱۲ سال قبل دانشجوی کرمانشاه بودم پیش یه خودشیفته به نام علی حسینی عمل کردم که ای کاش و ای کا ...

عزیزم میتونی یه دختر بگی بین این همه دکتر که برای بینی گوشتی عالی باشه 

البته برا اول هست عمل میکنم بینیم یکم پهنه ولی کوتاس 

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
عزیزم میتونی یه دختر بگی بین این همه دکتر که برای بینی گوشتی عالی باشه  البته برا اول هست عمل ...

تا جایی که می‌دونم کار محمد مجیدی و حامد عباسی زیباست برای عمل اول.  اما خوب همون طور که میدونید زیبایی کاملا سلیقه ای هست و حتما باید خودت ببینی. از این این دو نفر به سلیقه من کار مجیدی خیلی زیباست لیکن عباسی سن و سال دار تره و تجربه بیشتری داره شاید ریسک خرابکاریش کمتر باشه.

از من به شما یادگاری هم با صبر انتخاب کن هم دو دو تای مالی نکن. چون بعدها کلی هزینه روحی و مالی متوجه کسایی میشه که بار اول عملشون بد شده.  من شخصا سنم کم بود اون زمان و نمیدونستم این تصمیم مهم چقدر تحقیق و صبوری میخواد.

من دکتر نجفی رو تعریفشو شنیدم ولی ۴ تا ۵ می گیره

همین دکتر دماغ منوو خراب کرده محمد رضا نجفی قبلشم بزرگ بود الانشم همون از نیم رخ بزرگ دراز خودش میگه ورم نهایت ورم چقدر میخواد باشه 

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
تا جایی که می‌دونم کار محمد مجیدی و حامد عباسی زیباست برای عمل اول.  اما خوب همون طور که میدونی ...

درسته گلم خیلی حساسم هستم ، بینیم خوبه فقط سرش پایینه و پهنه یکم ، پل بینیم پهنه 

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   
یعنی دکتر خوب ک ۲۰ تومن پول جراحیش باشه نیست؟

دوست عزیز طی تحقیقاتی که من انجام دادم یه چند نفر هستن که رِنج قیمتی ۲۰ دارن اسمشونو براتون مینویسم ولی هیچ کدوم رو تایید نمیکنم خودتون راجبعشون تحقیق کنین ببینین از کار کدوم خوشتون میاد و کدوم ناراضی کمتری دارن..موفق باشید

بلاجی/جهاندیده/امیرحسین محمدی مفرد/میلانی/شبنم شادابی/مرتضی جعفری

اینا دکترایی بودن که تقریبا هزینه ی جراحیشون از ۲۰ شروع میشد باز بستگی به نوع بینیتون داره که هزینه کمتر یا بیشتر میشه...

بچه ها من یسال نیمه عمل کردم اما دماغم بزرگه یعنی دماغ اولیه خودم خیلییی بهتر بود الان خواهشا بگید چکارکنم چسب زدن تاثیرداره؟ شوهرم نمیذاره دیگ عمل کنم

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

چطور بود راضی هستی

بله الان راضیم که یک ماه گذشته 

خیلی دماغ بالا پایین داره اوایلش

اول ورم داشت قوز داشت داشتم دق میکردم 

الان ورمش یک سوم شده و قوز هم خیلی کم شده 

که خودش گفت میره کم کم 

رجایی خوبیش اینه کم ریسکه ، 

و عیبش اینه که اگه دنبال دماغ ریز میزه ی فانتزی هستی انجام نمیده