2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من امروز رفتم مطب دکتر سامی.در واقع چیزی دست گیرم نشد .نمونه اصلا کسی رو ندیدم چون  همه بار اول بود میومدن.دکتر هم گفت بینیت خوب در میاد هر جور ک بخوای درش میارم.بعدم اومدم بیرون همین .کسی پیشش عمل کرده بچه ها،

؟

والا بینیم از نظر دکتر نادریان کم کار اومد.کلا الان نمونه کار های دکتر رو ببینی میبینی بینی هایی رو ...

سلام منم چند دروز پیش مطب دکتر نادریان بودم بینی من افتَضاحه ولی گفت عمل نکن زیاد تغییر نمی کنی..خیلی تعجب کردم چرا این حرفو به من زد؟

مطب گردی دکتر نادریان ..شش اردی بهشت ۱۴۰۰..مطب افتضاح شلوغ راهرو رااه پله ها پر از ادم..من تو راه پله ایستاده بودم تا نوبتم بشه با چند نفر دیگه..یه خانمی یکماه عمل کرده بود که بنده خدا اینقدر ماسکشو داد پایین که دیگه نگرانش شدم بینیش قشنگ شده بود..چند نفر هم تو گچ بودن..کلاس مطب دکتر تقریبا بالاست فکر کنم ۶ تا منشی و دستیار داشت..بعد از دو ساعت منو صدا زدن و رفتم تو و برای چند دقیقه دکتر اومد و دماغو دید ..من قوز دارم که گفت برش دارم بینیت دراز میشه و افتادگی شدید دارم که گفت اگه اونو کم کنم دماغت به چونت نمیاد..کلا زد تو پر و بالم و گفت عمل نکن..من اصرار کردم بعدش چندتا عکس گرفت دستیارش و گفت هفته دیگه زنگ بزن که جواب بگیری که دکتر عمل میکنه یا نه..حدس میزنم سرکاری بوده و نمیخواد عمل کنه..نمی دونم شاید نظر دکتر درست بوده و گرنه چرا باید از یه عمل ۳۵ توننی صرفنظر کنه

در کل من از دکتر نادریان خوشم اومد خیلی خوش اخلاقه و حرفه ای..بر خلاف دکتری که قبلا رفته بودم چندتا عکس از تو موبایلش نشون داد و گفت و شبیه اینا میشی و صد درصد عالی..بچه ها بعضی دکترا فقط دنبال کاسبی هستن متاسفانه حواستونو جمع کنین