در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
منم تو مشهد دنبال دکتر خوب میگردم.بینیم گوشتیه.حوصله ی مطب گردی هم ندارم.دوستان مشهد لطفا دکتر خوبی مد نظرتون بود بهم معرفی کنید.فانتزی هم میخوام عمل کنم
بچه ها من امروز رفتم مطب دکتر سامی.در واقع چیزی دست گیرم نشد .نمونه اصلا کسی رو ندیدم چون همه بار اول بود میومدن.دکتر هم گفت بینیت خوب در میاد هر جور ک بخوای درش میارم.بعدم اومدم بیرون همین .کسی پیشش عمل کرده بچه ها،
مطب گردی دکتر نادریان ..شش اردی بهشت ۱۴۰۰..مطب افتضاح شلوغ راهرو رااه پله ها پر از ادم..من تو راه پله ایستاده بودم تا نوبتم بشه با چند نفر دیگه..یه خانمی یکماه عمل کرده بود که بنده خدا اینقدر ماسکشو داد پایین که دیگه نگرانش شدم بینیش قشنگ شده بود..چند نفر هم تو گچ بودن..کلاس مطب دکتر تقریبا بالاست فکر کنم ۶ تا منشی و دستیار داشت..بعد از دو ساعت منو صدا زدن و رفتم تو و برای چند دقیقه دکتر اومد و دماغو دید ..من قوز دارم که گفت برش دارم بینیت دراز میشه و افتادگی شدید دارم که گفت اگه اونو کم کنم دماغت به چونت نمیاد..کلا زد تو پر و بالم و گفت عمل نکن..من اصرار کردم بعدش چندتا عکس گرفت دستیارش و گفت هفته دیگه زنگ بزن که جواب بگیری که دکتر عمل میکنه یا نه..حدس میزنم سرکاری بوده و نمیخواد عمل کنه..نمی دونم شاید نظر دکتر درست بوده و گرنه چرا باید از یه عمل ۳۵ توننی صرفنظر کنه
در کل من از دکتر نادریان خوشم اومد خیلی خوش اخلاقه و حرفه ای..بر خلاف دکتری که قبلا رفته بودم چندتا عکس از تو موبایلش نشون داد و گفت و شبیه اینا میشی و صد درصد عالی..بچه ها بعضی دکترا فقط دنبال کاسبی هستن متاسفانه حواستونو جمع کنین