در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ظاهر بینی بسیار طبیعی و ظریف در میارن...نوک بینی رو اصلا تیز نمیکنن و تقریبا مایل گرده...قوسی ک ایجاد میکنن بسیار ملایم هستش...اندازه مجراهای بینی بسیار متناسب هستش فقط من ی مورد یکبار با یکی از بیماراشون صحبت میکردم ظاهر بینیشون بسیار زیبا بود و ۸ سال از جراحیشون میگذشت فقط ی مشکلی که داشتن اینکه میگفتن گاهی تو خاب بینیشون کیپ میشه
بچهها من بینیام کمی انحراف داخلی داره، یه قوز کوچک روی تیغه استخوانی و نوک بینیام کمی گوشتی هست ...
به نظر ی نکته مهمی در جراحی های دکتر برادران تو عکسا واضحه اینه که قد بینی کوتاه میکنن و این به صورت های کشبده نمیان و اینکه بستگی داره بینی کشیده دوس داشته باشین یا کوتاه
عزیزم ببخشید من مطب دکتر نادریان خیلی تماس گرفتم موفق نشدم وقت بگیرم. میخوام بدون نوبت برم. شم ...
عزیزم بدون نوبت اصلا نمیزاره بری داخل.من خودم آذر ماه تماس گرفتم اسفند بهم نوبت داد.همون اسفند هم که رفتم بهم گفت هفت بیا هشت و نیم نوبتم شد برم داخل اتاق دکتر.مدام تماس بگیرید جواب میدن بالاخره
دروغ میگن .میگن دکتر ۱۹میگیره پونزده میلیون هم میشه هزینه کلینیک و بیمارستان.ولی همچنین چیزی نمیشه که. من روزی که رفتم کسی رو ندیدم زیر ۲۹میلیون داده باشه.تازه اونا قبل از عید عمل کرده بودن.