2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایلین میشه به من کمک کنی من انحراف داخلی دارم و بینی ام تیغه اش استخوانی و نوکش کمی گوشتی هست و پو ...

سلام وقت بخیر

منم دقیقا مشکل شما رو دارم انحراف داخلی کجی تیغه ی بینی و گوشتی بودن نوک بینی

با نوری همین پنج شنبه ی قبل مشاوره داشتم

گفت تیغه و انحراف اصلاح میشه ولی چون پوست نازکه کجی ممکنه بیشتر مشخص بشه

کلا یه جوری بی انگیزه حرف میزد و شل 

یحیوی هم مشاوره شدم چون بسته عمل میکنه قبول نکرد البته گفت به نظر من باز بشه بینی ات بهتره

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
عزیزم فعلا از ایشون صرف نظر کردم.قیمتشون که واقعا بالاست و خیلی جدیدا شنیدم دست به بینی نمیزنه زیاد. ...

نادریان در کنار عملش پروتز چونه و اینا رو هم خیلی سفت و سخت پیشنهاد میده

یه جوری مجبورت میکنه که اونارم انجام بدی

بعد پایه از 30 تومن فک کن با اون کارایی که میگه 40-50 تومن میشه

خداي مهربانم مگر داريم لحظه هايي از اين شيرينتر لحظه هايي ناب از جنس حس زيباي دوباره مادر شدن ❤️❤️خدايا اين حس و حال ناب رو نصيب همه ي دوستانم بگردان🙏🏻
سلام وقت بخیر منم دقیقا مشکل شما رو دارم انحراف داخلی کجی تیغه ی بینی و گوشتی بودن نوک بینی با نور ...

مرسی عزیزم جواب دادی

تو رو خدا با شرایط بینی پوست نازک و این مشکلات اگر به دکتر خوبی رسیدی به منم بگو.

نوری اصلا بعد دیدن عکسم جواب نداد که بتونم وقت بگیرم. شما چجوری وقت گرفتی؟ 

عزیزم فعلا از ایشون صرف نظر کردم.قیمتشون که واقعا بالاست و خیلی جدیدا شنیدم دست به بینی نمیزنه زیاد. ...

نه من تازه تصمیم گرفتم برم مطب گردی ک اینجوری شد وصع کرونا البته خودمم فرصت تدارم

نادریان در کنار عملش پروتز چونه و اینا رو هم خیلی سفت و سخت پیشنهاد میده یه جوری مجبورت میکنه که او ...

نادران چه روزایی ویزیت میکنه

تلفنی اشغال بود نمیشد تماس گرفت.

شما چه روز وساعتی  رفتید پیش نادران؟

نکات منفی ک شنیدین بهم میگید ممنون میشم

راستش من دوبار اسمشونو شنیدم دوبارم خوب بودن چون تو لیست خودم نبودن زیاد راجبشون نمی‌دونم دو نفر تو یه گروه که قبلاً بودم با امامی عمل کردن راضی بودن و تو مطب دکتر خودمم شنیدم دکترم داشت به یکی که با کوهستانی عمل کرده بود یکم نگران بود می‌گفت دکتر کوهستانی خوب هستن و عملاشونو با دقت انجام میدن

بچه ها به نظرم یکم همفکری کنیم درباره دکترایی ک تحیقیق داریم میکنیم چون تو کرونا حضوری خیلی نمیشه رف مثلا نظر و تحلیل من نسبت به

دکتر رجایی:

درکل چیزایی ک ازشون شنیدن برآیندش مثبت هستش ...سبک کارشون طبیعیه ولی از نوع جراحی مدل طبیعی...به نظرم بینی رو بسیار صاف درمیارن و خیلی اهل قوس دادن نیستن و نوک بینی تیز میکنن...بینی اصلا سربالا نمیکنن و به نظرم یکم بینی حالت کانتور شده جراحی میکنن

تو تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که معمولا افراد بار اول از حراحی متصرف میکنن ولی اگه پیگیر باشین بار دوم قبول میکنن

بچه‌ها

من بینی‌ام کمی انحراف داخلی داره، یه قوز کوچک روی تیغه استخوانی و نوک بینی‌‌ام کمی گوشتی هست و میخوام کمی پروجکشن‌ام کم شه. پوستم نازک هست.

بین نادران و برادران کدوم بنظرتون مناسب‌تر هست؟