2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095428 بازدید | 66696 پست

جالبه قیمت عمل ترمیمی ها رو از دکتر پرسیدم گفت ۴۵ ۵۰ و بالاتر میشه.نمیدونستم هزینه ترمیم اینقدر بالاست.به نظرم توی انتخاب دکتر اینکه به ترمیم کشیده نشه خیلی مهمه.میگن با افزایش سن بینی خانمها و گوش آقایان بزرگ میشه.پس خیلی باید دقت کنیم.

مطب گردی من:سامی صفحه ۳۱۲۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه قیمت عمل ترمیمی ها رو از دکتر پرسیدم گفت ۴۵ ۵۰ و بالاتر میشه.نمیدونستم هزینه ترمیم اینقدر بالا ...

ممنونم عزیزم دختر خاله منم یک سال پیش دکتر سامی عمل کرده بینیش خیلی خیلی قشنگ شده 

ببخشید دکتر سامی توی کلینیک هم عمل میکنن یا فقط بیمارستان هستش شما که پیشش رفتی اطلاع ندارید

گفت بیمارستان کیان فکر کنم.در مورد کلینیک نمیدونم.بینی دختر حالتون چی بود قبل عمل؟ میشه توضیح بدی.تو همین تاپیک یک کاربر به نام آرزو و کاربر دیگه به نام کتلین از سامی ناراضی بودن.واقعا قضاوت راحت نیست.

مطب گردی من:سامی صفحه ۳۱۲۸
گفت بیمارستان کیان فکر کنم.در مورد کلینیک نمیدونم.بینی دختر حالتون چی بود قبل عمل؟ میشه توضیح بدی.تو ...

خیلی مشکل نداشت بینیش فقط قوز داشت یکم هم نوش پایین بود البته خیلی کم

سلام دوستان من میخوام بینیمو عمل کنم ولی طبیعی دکتر فرشته ابدولمطلبی به نظرم کاراشون خوب بود 

دکتر اکرمی ولی زیاد خوب نشنیدم راجبشون

دکتر فرید عطار هم دوستم عمل کرده خوب بود بنظرم 

ولی باز نمیتونم تصمیم بگیرم 

شما پیش چه دکتری تو کرج عمل کردید؟ کسی پیش ابدولمطلبی رفته؟

ممنون میشم جواب بدید😶 

توروخدابیایید کمک دوماهه عمل کردم الاان بعد چسب دراوردن نوک بینیم کجه به سمت راست چرا اخه؟؟خوب میشه ...

فک‌کنم درست بشه باز بزار کسایی که تجربه دارن بیان بکن پیش کدوم دکتر عمل کردی عزیزم? 

سلامبچه ها  تورو خدا بیایید کمک .من یه ماه ونیمه پیش یه غلطی کردم رفتم دماغمو عمل کردم .حالا دم ...

سلام . قطعا بینیتون ورم داره . وگرنه تیغه بینی رو نمیتونن پهن کنن که. من که بینیم تا 6 ماه اول خیلی بزرگتر از بینی قبلیم بود . 

صبوری کنید