2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان  من امروز رفتم مطب دکتر عالیان جو مطب خیلی دوستانه بود مخصوصا منشی و دستیارای دک ...

سلام. ببخشيد خانوم ميدونم خيلي گذشته از كامنتتون. ولي ميخوام بدونم پيش دكتر عاليان عمل كردين يا نه؟ عملتون خوب بود انشالله؟لطف ميكنين جواب بدين🙏

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه درد نداره اصلا  فقط دردسر و کلافگي وحشتناکي داره تا تجربه نکنی ،نمی تونی حرفم و متوجه شي

سلام عزیزم خوبی؟ 

بینیت چطور شد؟ الان بعد از گذشت دو سال نا متقارنی بینیت درست شد ؟ منم میخوام عمل کنم و یکی از کاندیداهام دکتر محمدیه

میشه لطفا راهنماییم کنی؟

سلام عزیزم راستش من چند ماه پیش اینجا عکس گذاشتم بچه های فعال یادشونه و بعدش تصمیم گرفتم دیگه عکس ن ...

سلام‌من هم یکماهه  با دکتر ابیانه عمل کردم و راضی هستم...ولی هرکسی باید خودش تحقیق کنه و انتخاب کنه.. 

سلام عزیزم خوبی؟  بینیت چطور شد؟ الان بعد از گذشت دو سال نا متقارنی بینیت درست شد ؟ منم میخوام ...

سلام گلم 

اره واقعا بعده ۵ماه عالی شد از هر لحاظ 

من بینیم گوشتی و بزرگ بود و واقعا امیدی نداشتم ک خوب یا حداقل معمولی شه بخاطر گوشتی بودنشم انقد ورم وحشتناک داش 

اما انقد خوب شده ک خیلیا میپرسم کجا جراحی کردم

راضیم شکر خدا 

فقط بعضی وقتی موقع خواب کیپ میشه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

من قراره برای مشاوره دوهفته دیگه برم مطب دکتر سامی.بچه هایی که عمل کردید خواهش میکنم بیاید نظرتون رو بدید.واقعا پیشنهاد میکنید یا نه.مم بینیم تو بچگی شکسته. قوز داره .سرش هم اومده پایین.استخوانییه بینیم.سایزشم خوبه .بزرگ نیست‌.صورتم ریزه.

مطب گردی من:سامی صفحه ۳۱۲۸