2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها نظرتون راجع به  مجلسی بنیادی برادران خوش سیرت فرهنگ مجد و حیدری ( سعادت آباد ) بگی ...

همسایه ما با حیدری عمل کرده بنظرم خوب شده اما کارای پیجش خوب نیست قیمت هم ۷ تومنه فکر کنم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
ممنون مری جون من با دکتر دالبند عمل کردم تا حالا همدان بوده الان اومده تهران  هر روز یه شکله ی ...

عزیزم مطب دکتر دالبند تو تهران کجاس میشه ادرس دقیق بهم بدی؟من از مریضای همدانشم ادرسشو میخوام واسه عمل ترمیمی

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
بچه ها نظرتون راجع به  مجلسی بنیادی برادران خوش سیرت فرهنگ مجد و حیدری ( سعادت آباد ) بگی ...

بنیادی زیادی طبیعی عمل میکنه اگه اونطوری دوست دارید 

برادران خوب نیس خیلی از کاراش نیاز به تزریق کلاژن پیدا میکنن

بنیادی زیادی طبیعی عمل میکنه اگه اونطوری دوست دارید  برادران خوب نیس خیلی از کاراش نیاز به تزر ...

بنیادی رو همه میگن خوبه ولی یه خانم تو همین نی نی سایت عکسش رو برام فرستاد واقعا خراب کردن بود بینی بیچاره رو

سلام دوستان

وقت همگی بخیر

خواستم به نوبه خودم تشکر کنم از تمام دوستانی که تجربیات مطب گردی شون رو صادقانه در اختیار گذاشتند شما دنیا رو جای قشنگتری برای زندگی میکنید بدونید (مخاطب ویژه: شایلین عزیز)

میخواستم نظر دوستان رو در مورد دکتر بهزاد شهرجردی بدونم

اکانت اینستاش پرایوته ولی کارای داخل پیجش قشنگ و طبیعی هستند

و من هرجقدر میگردم نظر زیادی در مورد ایشون نیست اونایی هم که هست مثبته.  من بینیم استخونی غضروفیه و جزو گزیته هام دکتر ابیانه و شهرجردی هستن ممنون میشم نظرتون رو بدونم

سلام دوستان وقت همگی بخیر خواستم به نوبه خودم تشکر کنم از تمام دوستانی که تجربیات مطب گردی شون رو ...

من چهارشنبه مشاوره رفتم پیش دکتر شهرجردی متاسفانه نتونستم نمونه ببینم همه با گچ بودن

یکی گچشو برداشته بود راضی بود 

با ۷ نفر از طریق دایرکت حرف زدم همشون راضی بودن

یکیشون گفت راضیه اما فقط موقع خواب یکم مشکل تنفسی داره

اما گفت خودش هربار رفته مطب کسیو ناراضی ندیده

یکیشون 6 ماه از عملش گذشته بود بینش خیلی طبیعی و‌ خوشگل بود

منم دارم راجب ایشون و دکتر ابیانه تحقیق میکنم

بازم مطب شهرجردی میرم ببینم میتونم نمونه بدون چسب ببینم یا نه

ابیانه رو برا این خیلی جدی نگرفتم چون یه کار بدجور دیدم تو یکی از پیجایی که کارای خرابو میذاشت و تو پیج خودش کامنت ناراضی دیدم

من چهارشنبه مشاوره رفتم پیش دکتر شهرجردی متاسفانه نتونستم نمونه ببینم همه با گچ بودن یکی گچشو برداش ...

عزیزم مرررسی خیلی ممنونم خوشم میاد هممون دایرکت گرد حرفه ای ایم 😂

واقعا عالی میشه اگر‌مطبش رقتی دوباره بیای و نتیجه اش رو بگی مجدد

و حالا که داری مطب‌گردی میکنی پیج دکتر حمیدرضا ابراهیمی رو هم‌ببین کاراش خوبه تونستی تا مطبش هم یک سر برو ببین حضورا چطوره

من چهارشنبه مشاوره رفتم پیش دکتر شهرجردی متاسفانه نتونستم نمونه ببینم همه با گچ بودن یکی گچشو برداش ...

سلام عزیزم

تو گروه واتساپ یه خانمی رفته بودن مطب شهرجردی چن نفر ناراضی جدی دیدن چون این قضیه مال چن ماه پیشه یادم نمیاد علت نارضایتی چی بوده

من خودم پیش ابیانه عمل کردم.بینیم گوشتی بود. الان کنار تیغه بینیم برجسته ست یعنی یه مقدار از قوزم مونده😔 البته دکتر گفته بهتر میشه ولی من بعید میدونم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)