2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095344 بازدید | 66696 پست
سلام عزیزم تو گروه واتساپ یه خانمی رفته بودن مطب شهرجردی چن نفر ناراضی جدی دیدن چون این قضیه مال چن ...

سلام ربکا جان

عکس های شما رو دیدم بینی تون خیلی خوب شده بود. اما یکی از دلایل تردید حدی من هم در مورد دکتر ابیانه همین قوزی هین که کنار بینی خیلی از مریضاشون در میاد شایلین حان هم گفته بودن وگرنه سبک دکتر ابیاته رو دوست دارم. واقعا دلیل این قوز کنار بینی مریض های دکتر ابیانه چی میتونه باشه؟ 🤔

ممنونم که در مورد دکتر شهرجردی هم گفتی . منم تردید دارم به نظرم سوراخ های بینی رو بزرگ در میارن انگاری حالا شما هم اینطور گفتی که تردیدم بیشتر شد.

واقعا چیکلر کنیم اخه 😓 من بینیم استخونی غضروفیه و اگر دکتری گند نزنه باید خوب در بیاد ولی واااقعا موندم دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مرررسی خیلی ممنونم خوشم میاد هممون دایرکت گرد حرفه ای ایم 😂 واقعا عالی میشه اگر‌مطبش رقتی دو ...

ابراهیمیو پارسال راجبش تحقیق کردم خوب نیس کامنت ناراضیم زیاد ازش دیدم

سلام ربکا جان عکس های شما رو دیدم بینی تون خیلی خوب شده بود. اما یکی از دلایل تردید حدی من هم در مو ...

منم خیلی دیگه خسته شدم سه سال هست که دارم تحقیق میکنم

قضیه اینه که آدم راجب هر دکتری تحقیق کنه ازش ناراضی میبینه هرکسیم که میخواد باشه همه ناراضی دارن

آخرش باید دلو به دریا زد

ولی راجب ناراضی های جدی شهرجردی نگران شدم چون حتما مشکل خاصی داشتن 

سلام عزیزم بینیت مباررک  منم دوشنبه عمل کردم این گچ یاپلاستیک روی بینیم باورم دماغم دیگه میزان ...

عزیزم اصلا نگران نباش برای من که بینیم انقدر ورم کرد کلا گچ پرید بیرون

بچه ها درباره نادريان نظرتون چيه،؟؟؟؟

من مطبش رفتم نمونه کارهاشو دوست داشتم ناراضی هم نداشت

فقط به نظرم طبیعی هاش خیللی طبیعین 

نیمه فانتزی هاشو من بیشتر میپسندم

دختر دایی من هم پیشش عمل کرده خیلی راضی اصلا معلوم نیست عمل کرده انگار از اول بینی خودش قشنگ بوده

سلام دوستان وقت همگی بخیر خواستم به نوبه خودم تشکر کنم از تمام دوستانی که تجربیات مطب گردی شون رو ...

چندتا از اطرافیان من با ابیانه عمل کردن بینی اوناهم استخوانی بود واقعا قشنگ شده بینی هاشون مشکل تنفسی و اینا هم نداشتن من خودم اگه بینیم استخوانی بود حتما پیش ابیانه جراحی میکردم

البته باز خودتون تحقیق کنید چون سلیقه ایه

چندتا از اطرافیان من با ابیانه عمل کردن بینی اوناهم استخوانی بود واقعا قشنگ شده بینی هاشون مشکل تنفس ...

ممنونم عزیزم که گفتی

من مدام به این دکتر و اون دکتر متمایل میشم و اخرش بازگشت من به سوی ابیانه ست 😁

بچه ها من با دختری صحبت میکردم که پیش دکتر میر لیفت ابرو انجام داده بود و کلا قرتی و خوشگل بود . در مورد بینی هم ازش پرسیدم گفت ۸ سال قبل پیش دکتر نجات پور عمل کرده و بعد ازون هم خیلی دیگه از دوست و فامیلش رقتن پیش ایشون و عالیه. ولی متاسفانه پیج اینستاگرام نداره تو مطب گردی های یکی از بچه های اینجام دیدم که تعریف کرده بوده.

اگر نظری بیماری چیزی از دکتر نجات پور دیدید لطفا بگید عزیزان

شما واقعا چه خوب مطب میرید و میگردید جزو لیستتون دکتر عالیان و سلطانی فر نیست ؟ یا اطلاعاتی راجبشون ...

عزیزم دکتر عالیان یه زمانی جزو گزینه هام بودن ولی خط خوردن

من تو مریضاشون چندتا دایرکت ناراضی داشتم و اینکه تبلیغاتشون خیلی زیاده. و اینکه اگر دقت کنید فیلم از جلو بینی نمیذارن یا خیلی کم میذارن. یکی بعد مدت ها و اعتراض دیگران گذاشتن ترسیدم کامنت گذاشتم اقای دکتر چزا انقدر سوراخ های بینی غیر قرینه ست نوشتند شکست نوره یا زاویه دوربینه ! در حالیکه خیلی بعسده چرا باید فیلیم که واسه نمایش در اینستا میذارن چنین خطای دید بطرگی داشته باشه . اینجا بود که یکی از مریضاش خودشون بهم دایرکت دادن و گفتن شکست نور جی این گروه پر از تبلیغ دروغن و خلاصه خیلی از عملش ناراضی بود و یکی دو نفر دیگه هم همینطور منم قیدشونو زدم 

سلام خانوما کمکککککک  به دادم برسید

من بینیمو دیروز عمل کردم امروزم تامپون بینیمو دکتر دراورد الان دیواره های بینیم شدید ورم کرده وبینیم  کیپ شده نمیتونم نفس بکشم ایا بعداز برداشتن اتل بهتر میشه بینیم؟