2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سلام . بینی من استخوانی و بزرگه و خیلی مرددم که کدوم دکتر رو انتخاب کنم . شرایط کاریم هم اجازه نمیده ...

دوست عزیز طبق چیزی که از تحقیقات قبل از عملم یادم مونده ایشون جزو دکترهای پرریسک بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من حدود ۱۲ روزه بینیمو عمل کردم اما احساس میکنم قسمت کلوملای بینیم یکم پایینه . بنظرتون بخاطر ...

سلام عزیزم منم سیزده روزه عمل کردم میخواستم ازتون بپرسم موقع چسب زدن درد شدیدی رو بینی داری یا فقط من اینجوریم؟ 

دوست عزیز طبق چیزی که از تحقیقات قبل از عملم یادم مونده ایشون جزو دکترهای پرریسک بودن

بسیار ممنونم . چیزی که خودمم حس کردم همین بود بخاطر همین وقت معاینمو باهاش کنسل کردم . 

شنیدم برای بینی های استخوانی دکتر محمد خانی و سجادیان مناسب هستن . کسی هستش منو دربارشون راهنمایی کنه؟

دکتر احمدرضا رجایی چطور؟

به نظرم کارای اینستاگرامش خیلی خوبه. بینی ها رو شیک درمیاره. ریسکش کمه. بدون ناراضی نیس ولی ناراضی هاش زیادم نیستن

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

سلام میشه ی نفر بهم راهنمایی بده .من یک ماهه عمل کردم امروز ک چسب مو عوض کردم متوجه فرورفتگی بالای نوک بینی شدم یه طرف صورتم هست ب نظر تون ورمه یا همینطوریه تروخدا کسی مثل من بوده؟؟

سلام گلم اتفاقا ب فکرت بودم میخاستم پیام بدم بهت.ببین من بینیم خراب نیس و تنفسمم ذره ای مشکل نداره ا ...

سلام عزیزم 

یه سوال شما با دکتر برادران عمل کردین چقدر طول کشید ورم نوک بینیتون کم بشه منم با دکتر برادران عمل کردم نوک بینی هنوز پهنه و ورم داره بعد یه سوال دیگه تیغه ی بینی شما صاف یا نه من دست میزنم اصلا صاف نیست.

ببخشید طولانی شد سوالم...

سلام عزیزم من هم مطب سلطانی فر رفتم هم محمدخانی هیچکدومشون امید نمیدن واسه بینی و پیشنهاد میکنن عمل ...

محمد خانی و میشه در مورد اوصاع مطبش یکم‌برام بگی عزیزم‌‌‌..مورد عمل شده دیدی؟ واقعا به همون خوبی هست که تو اینستا هست؟ 

ببین سلطانی فر به من نگفت عمل نکن اتفاقا گفت بینیت و دوس ندارم اما گفت بازم پیش دکترای دیگه برو.فقط در ی صورت میگه عمل نکن اونم در صورتی که خود بینی خوب باشه یا این که خیلی گوشتی باشه و قبول نمیکنه اون مدل بینی رو هم

به نظرم کارای اینستاگرامش خیلی خوبه. بینی ها رو شیک درمیاره. ریسکش کمه. بدون ناراضی نیس ولی ناراضی ه ...

سلام.

شما که تجربه مطبگردیتون بالاس کدوم دکتر یا دکترارو بعنوان دکتر کم ریسک معرفی میکنین؟

مثلا دکتر رجایی رو میگن کم ریسکه من هم اینجا شنیدم و هم عکسای پیجشونو دیدم احساس میکنم زیاد به سایز دست نمیزنه واسه همین طبیعیه دکتری که زیاد رو بینی کار نکنه بالطبع عوارض بعدشم کمتره. 

بنظرم اون دکتری که بتونه  تغییر زیاد ایجاد کنه و عوارض نداشته باشه یا عوارضش حداقل ممکن باشه دکتر خوبیه.

سلام عزیزم  یه سوال شما با دکتر برادران عمل کردین چقدر طول کشید ورم نوک بینیتون کم بشه منم با ...

سلام گلم بله با برادران بودم.تیغم صاف نیس.ورم نوک بینی نرفته قلمبس.انحرافمم برگشته ..دماغم گندس بعد از یک سال

چشم به راه...
سلام عزیزم  یه سوال شما با دکتر برادران عمل کردین چقدر طول کشید ورم نوک بینیتون کم بشه منم با ...

راستی سر بینیمم از نیمرخ اومده پایین همون حالت قبل عمل. کلا بینی من انگار عمل نشده 

در حالیکه پارسال جز دکتر گرونا بود

چشم به راه...
محمد خانی و میشه در مورد اوصاع مطبش یکم‌برام بگی عزیزم‌‌‌..مورد عمل شده دیدی؟ واقعا به همون خوبی هست ...

من رفتم مطبشون ساعت ی رب به یک وقت داشتم ساعت ۲.۳۰ رفتم داخل.دکتر به صورت گروهی مشاوره میداد چنتا نمونه عمل کرده توی مطبش دیدم دوسه تا شو که خیلی دوست داشتم یکیشون یک ماه و نیم بود یکیشونم یک ماه خیلیاشونم زیر گچ بود.میگن بینیهای زیاد گوشتی قبول نمیکن.از نطر تنفس همه ی بیمارا‌ راضی بودن دستشون سبکه کبودی داره ولی زیاد ورم نداره بینیهاشون.یکی از بیمارا گفت من رفتم پیش سلطانیفر قبول نکرد گفت بینیت نیاز به عمل نداره ولی پیش این دکتر که اومدم قبول کرد.اخلاق دکتر مثل داخل پیجشونه خوش برخورده.من نوبت گرفتم ولی فکر میکنم بینیهایی که زیاد کار داره رو قبول نمیکنن