2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست
اتفاقا بينيش خوب نيس بدون ارايش واقعا ايراد داره

جدي؟ اخه من هميشه استورياشو ميبينم خوب بود به نظرم تو از نزديك ديديش؟

عزيزم مطب گردي دكتر كاميابي هم بذار برامون ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بینی منم گوشتیه نوک بینیم خیلی بزرگه افتادگی هم داره چقد طول میکشه که دکتر وقت عمل بده؟ 

مال من یک ماه طول کشید

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
شنیدم ۶ ماه طول میکشه وقت بدن

نه زود وقت میده

البته الان بخاطر کرونا دیر ب دیر وقت بده فک کنم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

سلام

من حدود ۱۲ روزه بینیمو عمل کردم اما احساس میکنم قسمت کلوملای بینیم یکم پایینه . بنظرتون بخاطر ورم و جای بخیه است؟ یعنی به مرور زمان خوب میشه؟ به دکترم که گفتم گفت عجله نکن خوب میشه اما خودم استرس دارم یکم

عزيزم ببخشيد اسم كاربري من مثل شما هست ولي من اطلاع نداشتم اتفاقي شده

اشکال نداره 🌹

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
دیروز زنگ زدم از دکتر باستان نژاد وقت مساوره گرفتم واسه ۴ شهریور وقت داد🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ کسی ا ...

برای عمل اول مناسب نیست به نظرم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
اين خانم پيش دكتر نادريان عمل كرده برعكس بقيه كاراي دكتر نادريان بينيش طبيعيه

قشنگه فقط این عکس ادیت داره کلوملاش هم افتاده ست

سلام من حدود ۱۲ روزه بینیمو عمل کردم اما احساس میکنم قسمت کلوملای بینیم یکم پایینه . بنظرتون بخاطر ...

سلام عزیزم

برای قضاوت خیلیی زوده