2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست

بچه هاااا

من تازه واردمم

لطفا کمکم کنید نظرتون راحع به خمیدرضا نوری واسه بینی طبیعی چیه؟؟؟؟؟؟کسی عمل کزدع باهاش؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
نادریان دکتر خوش اخلاق و کم ریسکی است خیلی مبارکه عزیزم مثبت فکر کن و حتما بهترین نتیجه رو خواهی گ ...

سلام شایلین جان بنظر تو عمل تو کیلینک بهتره یا بیمارستان بینی من شکستگی داره و سرش افتاده بنظر شما کدوم بهتره

ممنون میشم اگه اطلاعاتی درباره دکتر عبدل زاده یا حسین رسول پناه دارین بهم بدین؟

مامان دوقلو ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها  میتونم خواهش کنم به من بگید وسیله هایی که لازمه قبل از عمل بخرم چیه؟ چیا بخورم ب ...

من بالش گردنی گرفتم خیلی به کارم اومد، یه هفته قبل از عمل و یه هفته بعدش هم هر روز یکی دو لیوان آب هویج و کرفس میزدم میکس، نمیدونم علتش این بود یا نه اما چشمام اصلا خون نیفتاد، یه ذره فقط کبود شد که اونم ۱ هفته ای رفت، کمپوت آلوئه ورا هم خوردم یکم، آناناس هم تو بلندر میریختم له میشد میخوردم، دیگه چیز خاصی لازم نیست داروهارو که دکتر نسخه میده، روز عمل هم بالش رو ببر، قاشق چای خوری هم ببر، آب میوه و آب هم لازم میشه که باید با قاشق بخوری یا لیوان آروم آروم، آب میوه مثل هلو و اینا نخوری بهتره چون خیلی غلیظن ممکنه سرفه کنی، لباست هم از جلو دکمه بخوره که راحت تنت کنی دیگه چیزی یادم بیاد میگم بهت

من بالش گردنی گرفتم خیلی به کارم اومد، یه هفته قبل از عمل و یه هفته بعدش هم هر روز یکی دو لیوان آب ه ...

ممنونم عزیز دلمم بالش دارم امروزم رفتم تی بگ بابونه خریدم تو تاپبک خونده بودم خوبه

خیلی خیلی لطف کردی از فرداهم شروع میکنم اب کرفس خوردن

دکتر سجادیان
دکتر نوری عکسای پیجشون فتوشاپه و متاسفانه اصلا اونجوری عمل نمیکنن

واقعااا؟؟؟شما از نزدیک دیدید؟؟ناراضی و اینا؟؟

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
واقعااا؟؟؟شما از نزدیک دیدید؟؟ناراضی و اینا؟؟

امضای شایلیین جان رو بخونید توضیحات کامل مطب گردی شون هست و شماره صفحات رو گذاشتن خیلی کمکتون میکنه

شایلیین جون هم خیلی به عکسای پیج دکتر نوری علاقه داشتن

خواهش میکنم عزیزم، زردچوبه هم بعد عمل زیاد بزن به غذاهات

رامینا جون شما الان بینیت متقارنه؟سوراخ هاش یکیه؟دکتر قبل از عمل دوباره بامریض چک میکنه همه چیز رو؟

دکتر سجادیان
رامینا جون شما الان بینیت متقارنه؟سوراخ هاش یکیه؟دکتر قبل از عمل دوباره بامریض چک میکنه همه چیز رو؟

آره عزیزم با اینکه پره هام بخیه خورده متقارن هست، آره قبل بیهوشی میاد صحبت میکنه من ۱۰ دقیقه ای حرف زدم باهاش فکر کنم همه چیو توضیح میدی و اونم میگه میتونه یا نه و یه نگاه به بینیت باز میندازه و میره و بعدش دکتر بیهوشی میاد، تو مسیج نمیشه عکس فرستاد وگرنه میفرستادم ببینی

راستی نمک هم ۱ ماه نخوردم اصلا اگه هم داروی خاصی مصرف میکنی تو مشاوره بگو به دکترت

سلام عزیزم شما با دکتر سجادیان عمل کردین؟!راضی بودین؟بینی من گوشتی 

برادران و سجادیان کدوم بهتره؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️