2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
درحال تحقیقم اره شنیدم خشی قصاب میگن از گزینه هام حذفش کردم ولی دوسال پیجشو دارم خرابکاری ندیدم دیگه ...

سجادیان دکتر کم ریسکیه خیلی طبیعی کاره وخرابکاری ندیدم.من ازش ولی اگه میخای بینیت و.جمع کنه و اینا فکر نکنم انتظارت و براورده کنه من خودم.باهاش میخام عمل کنم و چهارشنبه میرم وقت عمل بگیرم ازش 

دکتر سجادیان
سجادیان دکتر کم ریسکیه خیلی طبیعی کاره وخرابکاری ندیدم.من ازش ولی اگه میخای بینیت و.جمع کنه و اینا ف ...

به سلامتی عزیزمم انشااله ک عالی بشین منم میخوامدبرم مطبش فعلا 

بینی شما گوشتیه؟!

هزینه عمل چقدر میشه؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عمل نکردم

اگه بینی تون گوشتیه دکتر محمد خانی میگن براگوشتی خوبه سرمستم نیمه فانتزی زیاد کار میکنه اما برای کارای طبیعی حسین نژاد وجاودانی رو من تو پیجشون دیدم طبیعی عمل میکنن

به سلامتی عزیزمم انشااله ک عالی بشین منم میخوامدبرم مطبش فعلا  بینی شما گوشتیه؟! هزینه عمل چق ...

بله من بینیم گوشتیه با پوست ضخیم😥😥😥قبل از عید ده تومن بود الان احتمالا بیشتر شده

دکتر سجادیان
بله من بینیم گوشتیه با پوست ضخیم😥😥😥قبل از عید ده تومن بود الان احتمالا بیشتر شده

انشاالله خوب میشه عزیزم 

اومدی بعد عمل منو پیدا کردی ریپلی کن عزیزممم ببینم چطور بوده عملت انرژی مثبت بفرست عالی میشی حتما

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
انشاالله خوب میشه عزیزم  اومدی بعد عمل منو پیدا کردی ریپلی کن عزیزممم ببینم چطور بوده عملت انر ...

ان شاالله همه اونایی که عمل دارن بینی هاشون عالی بشه من ده سال تلاش کردم.همسرم.راضی بشه من عمل کنم تازه باکلی تبصره خدا کنه خوب بشه و تغییر کنم😥🙏

دکتر سجادیان
انشاالله خوب میشه عزیزم  اومدی بعد عمل منو پیدا کردی ریپلی کن عزیزممم ببینم چطور بوده عملت انر ...

وقتی که رفتم.حتما میام از نتیجه برات میگم شاید کمک کنه بهتون 

دکتر سجادیان
ان شاالله همه اونایی که عمل دارن بینی هاشون عالی بشه من ده سال تلاش کردم.همسرم.راضی بشه من عمل کنم ت ...

خوب میشه حتما عزیزم

وقتی که رفتم.حتما میام از نتیجه برات میگم شاید کمک کنه بهتون 

مرسی عزیزممم خوشحال میشم