در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام بچه ها میتونم خواهش کنم به من بگید وسیله هایی که لازمه قبل از عمل بخرم چیه؟ چیا بخورم ب ...
من بالش گردنی گرفتم خیلی به کارم اومد، یه هفته قبل از عمل و یه هفته بعدش هم هر روز یکی دو لیوان آب هویج و کرفس میزدم میکس، نمیدونم علتش این بود یا نه اما چشمام اصلا خون نیفتاد، یه ذره فقط کبود شد که اونم ۱ هفته ای رفت، کمپوت آلوئه ورا هم خوردم یکم، آناناس هم تو بلندر میریختم له میشد میخوردم، دیگه چیز خاصی لازم نیست داروهارو که دکتر نسخه میده، روز عمل هم بالش رو ببر، قاشق چای خوری هم ببر، آب میوه و آب هم لازم میشه که باید با قاشق بخوری یا لیوان آروم آروم، آب میوه مثل هلو و اینا نخوری بهتره چون خیلی غلیظن ممکنه سرفه کنی، لباست هم از جلو دکمه بخوره که راحت تنت کنی دیگه چیزی یادم بیاد میگم بهت
رامینا جون شما الان بینیت متقارنه؟سوراخ هاش یکیه؟دکتر قبل از عمل دوباره بامریض چک میکنه همه چیز رو؟
آره عزیزم با اینکه پره هام بخیه خورده متقارن هست، آره قبل بیهوشی میاد صحبت میکنه من ۱۰ دقیقه ای حرف زدم باهاش فکر کنم همه چیو توضیح میدی و اونم میگه میتونه یا نه و یه نگاه به بینیت باز میندازه و میره و بعدش دکتر بیهوشی میاد، تو مسیج نمیشه عکس فرستاد وگرنه میفرستادم ببینی