2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست
لطفا در مورد لیست حتما توضیحات پایینشو کامل بخونید. بخصوص در مورد دکترهایی که نوشتم (ناراضی دارد). چ ...

سلام عزیزم شما با کی عمل کردین چه اطلاعات مفیدی گذاشتین ممنونم 

بینیتون گوشتی بود؟!

بینی من گوشتیه میشه دو سه تا دکتر معرفی کنین؟!

خشایار احمدی 

سجادی 

برادران نیما 

اینا چطورن ب نظرتون؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نادریان دکتر خوش اخلاق و کم ریسکی است خیلی مبارکه عزیزم مثبت فکر کن و حتما بهترین نتیجه رو خواهی گ ...

مرسی عزیزدلم از لطف و مهربونی و انرژی مثبتت راستش من تازه دیشب با این سایت آشنا شدم نمی دونم منظورتون کجاست بی زحمت لینکش رو برام میفرستی دست گلت درد نکنه😍😍😍😍

از عمل پلك راضي هستن؟  من نظرم رو باب شريف بود اما ايشون هم ناراضي داره تاپيك جراحي چشم هم كل ...

اصلا فرقی نکرد کلا ده درصد بعد اینهمه سالم جای بخیه داره ، جراحی پلک خیلی آسون منم بلدم انجام بدم نمیدونم اصلا چطوری دکتر خالقی با این کارش گل کرد ، اسمشو دیدم تو پیجها تعجب کردم !!!!

اصلا فرقی نکرد کلا ده درصد بعد اینهمه سالم جای بخیه داره ، جراحی پلک خیلی آسون منم بلدم انجام بدم نم ...

اي واي پس ناراضي هستيد،  

نظرتون در مورد باب شريف چي هست؟ 

اي واي پس ناراضي هستيد،   نظرتون در مورد باب شريف چي هست؟

اصلا نمیشماسمشون ، برای جراحی بلفارو بهتر پیش متخصص چشم برید که فوق تخصش زیبایی هست 

کلا جراحی سخت و خاصی نیست یک دونه نمونه کار دیدی که خوب برو پیشش عمل کن مثل بینی نیست بخوای کلی ببینی 

خشی قصااااب؟؟؟؟؟ مشخصه که اصن تحقیق نکردیا

درحال تحقیقم اره شنیدم خشی قصاب میگن از گزینه هام حذفش کردم ولی دوسال پیجشو دارم خرابکاری ندیدم دیگه مطبشم رفتم ولی باز بخاطر همین لقبش ترسیدم حذفش کردم 

ب نظر شما کی خوبه!؟

نظرتون راجع ب سجادیان و برادران چیه؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️