سؤال در مورد دکتر حسنانی
سلام دوستان
من طی چند ماه اخیر بدون هیچگونه مطبگردی و صرفاً بر مبنای جستوجوهای اینترنتی، اعتمادم به شدت به دکتر حسنانی جلب شد و بعد از یه ویزیت تصمیم گرفتم وقت بگیرم برای عمل. ولی الان بعد از خوندن تاپیک های بسیار مفید و آگاهیبخش نینی سایت (مخصوصا پستهای دقیق و جامع خانم شایلین با اون قلم جذابش) برام این تردید ایجاد شده که نکنه دکتر حسنانی گزینۀ مناسبی برای جراحی بینی من نباشه.
مشخصات بینی من:
استخوانی و قضروفی و دارای قوز
پروجکشن (ارتفاع بینی) نسبتاً زیاد
پرههام اوکیه، سوراخهای بینی باریک و متقارنان
بینی موردنظرم:
برطرف شدن قوز، کم شدن پروجکشن، نوکتیز نشه، طولش کوتاه نشه، با قوس ملایم
بر خلاف خانم شایلین، طراحی اولیهای که دکتر حسنانی نشونم داد، با اینکه ازش کامل راضی نبودم، به نظرم خیلی ضعیف هم نیومد. مشکل اصلیم با طرحش این بود که پروجکشنم هنوز زیاد به نظر میرسید و نوک بینی یه مقدار سربالاتر از حد انتظارم بود. دکتر گفت اینکه بتونه ارتفاع بینی رو بیش از این کاهش بده بستگی به روز عمل داره که ببینه راه تنفسیم اجازه میده یا نه.
سؤال اولم اینه که به نظرتون (مخصوصاً دوستانی که مطبگردی و تجربۀ بیشتری داشتهن) با توجه به مشخصات بینی و انتظاراتم کسی بهتر و کمریسکتر از دکتر حسنانی برای من هست؟
سوال دوم اینکه آیا دکتر حسنانی ریسکی محسوب میشن؟ چون من تا همین امروز هر چی شنیده بودم و خونده بودم راجع به ایشون مثبت بوده. ولی امروز توی یکی از پیجهای اینستا ایشون تو لیست جراحهای نسبتاً ریسکی معرفی شده بود. فقط خداخدا میکنم که شایعه و غرضورزی بوده باشه و حقیقت نداشته باشه. چون واقعاً اعتمادم به ایشون جلب شده بود.