2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست
بچه ها من فردا عمل دارم دعا کنین لطفا همه چی خوب پیش بره و همونی بشه که میخوام ، از صبح که از دل پیچ ...

ایشالا همه چی عالی پیش میره. استرس تا وقتی تو خونه ای زیاده ولی تو کلینیک که میری دیگه کم میشه. حداقل برای من که اینجوری بود. :))

اصلا نترس، قبل از عمل بهت قرص آرام بخش میدن و کلی حالت بهتر میشه. خوشحال باش که این تصمیمو گرفتی و ایشالا کلی کلی کلی تغییر خوب میکنی و خوشحال تر و زیباتر میشی. :)

ایشالا همه چی عالی پیش میره. استرس تا وقتی تو خونه ای زیاده ولی تو کلینیک که میری دیگه کم میشه. حداق ...

مرسی عزیزم به امید خدا ایشالله همه به اون مماخی که میخوان با عمل برسن منم یکیشون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از روزی که گچو برداشتم و اسپلینت های داخلی رو دیگه با دهن نفس نکشیدم. فقط چند روز اول گاهی که داش ...

چند وقت عمل کردید 

گوشتی بودید یا استخونی ؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
چند وقت عمل کردید  گوشتی بودید یا استخونی ؟؟؟

من ۱۵ مرداد عمل کردم. استخونی غضروفی بودم. قوز داشت بینیم و انحراف ظاهری داشتم کاملن، یعنی تیغه بینیم مثل این پرانتز ( انحراف به سمت راست داشت تو قسمت وسط و نوک بینیمم یه مقدار پایین بود و به خاطر همین انحرافی که داشتم کلن نیم رخ چپ و راستم متفاوت بود. و الانم بعد ۵ ماه هنوز سمت راستم مقداری ورم داره و وقتی چیزای سفت مثل آجیل یا ته دیگ با سمت راست دهنم میجوم درد میگیره تیغه بینیم 🙄

چقد توضیح دادم :))))

من ۱۵ مرداد عمل کردم. استخونی غضروفی بودم. قوز داشت بینیم و انحراف ظاهری داشتم کاملن، یعنی تیغه بینی ...

🙏🙏🙏🙏🙏

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

سلام بچه ها .من هم اردیبهشت پیش دکتر رضا ساریخانی نوبت گرفتم .البته عمل بینی با لیفت لب دارم .چون گفت فاصله بینی و لب هام زیاده .حالا نگرانم که چی میشه .کسی پیش ساریخانی تهران عمل بینی داشتع ؟؟

من ۱۵ مرداد عمل کردم. استخونی غضروفی بودم. قوز داشت بینیم و انحراف ظاهری داشتم کاملن، یعنی تیغه بینی ...

ببخشید شما که 15 مرداد عمل کردید الان بینی تون ورمش چطوره؟ کم شده یا هنوزم هست؟

ببخشید شما که 15 مرداد عمل کردید الان بینی تون ورمش چطوره؟ کم شده یا هنوزم هست؟

سلام

ببین بالای بینیم یعنب تیغه از بین چشمام تا وسط بینیم و سمت چپم که خیلی دستکاری نشده بود دیگه ورم نداره اما سمت راستم که انحرافم بوده و نوک بینیمم چرا هنوز ورم داره و حتا زیر بینی، اون قسمت بین سوراخ های بینی که برش زده شده بوده تا چند ماه کاملن سر و بی حس بود و الانا تازه داره حسش برمیگرده. 

من بیشتر این ورم سمت راستم برام مهمه و از مهر دیگه دکتر نرفتم :))) و منتظرم خودش بره. نمیخام کورتون و اینا بزنم.

سؤال در مورد دکتر حسنانی سلام دوستان من طی چند ماه اخیر بدون هیچگونه مطب‌گردی و صرفاً بر مبنای جس ...

دوستای گلم ممنون میشم راهنمایی کنین البته ببخشید که خیلی طولانی شد میخواستم مطمئن شم چیزی از قلم نیفته   

دوستای گلم ممنون میشم راهنمایی کنین البته  ببخشید که خیلی طولانی شد میخواستم مطمئن شم چیزی از ...

عزیز  شهره جون با حسنانی عمل کردن عاااالییی شده البته بینیش استخونی و کم کار بود از طراحی اولیه خیلی بهتر شده قوس هم داره ملایم و شیییییک خودشونم میگن برای استخونی ها خوبه ولی گوشتی نه 

حالا اگر گروه واتساپ هستی میتونی عکسشو ببینی مدیر گروه هستن 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔