2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
شایلین جانم باز هم ممنون از مطب گردیت و به اشتراک گذاشتن مطالب مفیدت🌷 منم این چند روز اسم برادران ...

زهرا و مال کمیل استخونی بودن یا گوشتی ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

چرا کسی از محسنیان و رسول پناه چیزی نمی دونه 

من اینستاشونو دیدم خوب بودن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامه مطبگردی دکتر رجایی: داخل اتاق شدم... چهره دکتر از عکس‌هایش کمی مسن‌تر بود. انگار خسته بود ...

سلام خدمت شایلین جان و بقیه دوستان عزیز

بچه ها من دیروز برای مشاوره رفتم پیش دکتر رجایی. بینیم بزرگه و ارتفاعش زیاده و یه قوز کوچولو بالای بینیم هست. تا دیروز فکر میکردم استخونی و غضروفیه ولی رجایی گفت گوشتیه. نظرش این بود که عمل نکنم چون گفت ارتفاعشو کم نمیکنه (هم بخاطر بحث تنفس و هم اینکه چون گوشتیه بعدا افتادگی پیدا نکنه). تازه من سوراخ بینیم بزرگه ولی جوری که گفت انگار سوراخها رو هم دست نمیزنه. میگفت تغییر چندانی نمیکنه و نمیصرفه عمل کنی. ضمنا گفت صورتت قرینه نیست و استخونهای یک طرف صورتت نسبت به طرف دیگه اش، رشد بیشتری داشته و بینی کاملا میزون نمیشه و یه مقدار انحراف باقی می مونه. 

فکر میکردم دماغم با این همه مشکلش برای عمل ایده آل باشه و تغییر زیادی کنه ولی با حرفای رجایی کلا خورد توی ذوقم. دوستان کسی مثل من بوده؟ با این اوصاف سامی میتونه دماغمو کوچیکتر کنه؟

دوستان خواهش میکنم اگه نظری دارید من رو بی نصیب نذارید

عزیزم با توجه به این که میگی بینیت پروجکشن زیادی داره و بزرگه به نظر من دکتر رجایی گزینه مناسبی برات نیست چون خیلی پروجکشن و دست نمیزنه و اندازه بینی و هم خیلی کوچیک نمیکنه ولی در مورد عدم قرینگی که برای خیلی ها هم وجود داره تمام سعیشو میکنه که از بین ببره و خیلی روی این موضوع حساس و دقیقه و به نظر من از اون نظر مشکلی وجود نداره .در مورد پره ها و سوراخ بینی هم این طور نیست که گفتی اگه نیاز باشه برش میده و جمع

میکنه 

برو سامی رو هم ببین

از کارای سامی خوشم نمیاد 

گرونم می گیره 

مگه عمل قلب !!!!!

سلام خدمت شایلین جان و بقیه دوستان عزیز بچه ها من دیروز برای مشاوره رفتم پیش دکتر رجایی. بینیم بزرگ ...

نه 

بچه ها من مشهدم پیش کی توصیه میکنین عمل کنم بین اسماعیل فرزاد فرد و احمد میمنه .ناصر صدر کدوم بهتر عمل میکنن

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷