در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
من که هنوز دنبال دکترم🤔😐😊برای گوشتی شما کدوم دکترها رو پیشنهاد میدید؟ شایلین عزیز که نگفتن با کی ...
ببین گوشتی طبیعی که خیلیم گنده درنیاد تو قدیمیا
میلانی عامری رجایی و نوری و ابیانه
اگه کم تجربه بخوای یه دکترو من می بینم کاراش خوبه
حسبن رسول پناه اما باید برم مطبش نرفتم هنوز
دو نفرم گویا گوشتی بودن رفتن باهاش و راضی بودن فعلا
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
من ۲۰ ابان ماه با دکتر برادران عمل کردم فعلا هیچ نطری نمیتونم بدم .خیلی زوده .ببینم چی پیش میاد
باشه پس خبر بده
چه قد شد هزینت ؟ 😘😘😘😘
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
من دو ماهه عمل کردم . تقریبا ورم بینیم خوابیده فقط کمی بالای لبم متورم هست-بچه ها حس میکنم بالای تیغه بینی م یه استخوان برجسته هست البته ظاهرش معلوم نیست با لمس کردن میفهمم- کسی تجربه ای داره ببینم خوب میشه یا یدتر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگرانم-از فرم بینی هم راضی هستم
کلا اونایی که بینی عمل کردن ایا شنیدین که دکتر بگه اگه بعد از عمل بینی خوب ماساژ داده نشه تورم و مخاط اضافه تبدیل به استخوان میشه-اخه من خیلی درد داشتم نمیذاشتم دکتر درست ماساژ بده- دو دستی میوفتاد رو بینیم احساس میکردم الان میشکنه- کسی تجربه داره؟ حتما باید بینی ماساژداده بشه؟؟؟
شما چند وقته عمل کردی خانومی ایا جواب سئوالای منو میدونی؟؟
من تقریبا بیست روزه .دکتر من بعد از دراوردن گچ ودفعه بعدش که برای تعویض چسب رفتم هر دوبارش ماساژ داد دیگه نرفتم ولی فکر کنم هر بار برا تعویض چسب ماساژ میده .اطلاع دقیق ندارم در مورد صحبتتون ولی احتمالا برای جلوگیری از همین موارد ماساژ میدن
من دو ماهه عمل کردم . تقریبا ورم بینیم خوابیده فقط کمی بالای لبم متورم هست-بچه ها حس میکنم بالای تیغ ...
عزیزم منم همینطوره نگران نباش... مامانمم همینطوره بعد از 18 سال عمل دست ک بکشی رو استخوان بینیش میفهمی ولی ظاهرش اصلا مشخص نیس..... راشتش من دکترم ماساژنداد البته من خودم چسپ عوض میکنم دوبار ک رفتم فقط معاینه کرد
من خودم یه شب دست گذاشتم روش و فشار دادم میدونم کار خوبی نیس اما نتونستم جلوی خودمو بگیرم یه صدایی داد و همون شب فقط سمتی ک این برآمدگی بود درد میکرداز اون شب تا حالا کوچیکتر شده
وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند میگویند :یا خداست یا شیطان
من 5 ماهه عمل کردم،بینی استخوانی با نوک گوشتی،انحراف خیلی زیااد دو تا قوز بزرگ.. الان ورم دارم خیلی زیاد مخصوصا تمام رخ مخصوصا از وقتی دیگ چسب نمیزنم..
میخوام بدونم دیگ بینی من همینه یا واقعا تغییر قابل ملاحظه ای میکنه؟ ورم یکطرفه دارم.. فرم بینیم خیلی طبیعی و خوبه.. اما با ورم دیگ خ پهن شده..