2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
سلام عزیزم ممنونم از شرح مطب گردیات😊🙏🏻🙏🏻🌺🌺 شما همونی نیستید ک دیروز مطب دکتر غلامرضا احمدی ...

قربونت عزیزم

چرا اتفاقا دیروز مطب احمدی بودم، همونیم که دماغم انحراف داشت و میگفتم نیم رخم درازه  شما دو نفری بودین که کنار اون اقایی که گچ داشت نشسته بودین؟

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها کسی تاپیک بینی های ترمیمی و داره ؟ من نمیتونم پیداش کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/307862/جراحی-بینی-ثانویه

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
قربونت عزیزم چرا اتفاقا دیروز مطب احمدی بودم، همونیم که دماغم انحراف داشت و میگفتم نیم رخم درازه &n ...

بله من همونم ک گپ بادمجونی و شال مشکی پوشیده بودم و عینک داشتم😁😂

امیدوارم دکتر مناسبتونو پیدا کنید،هرچند بینیتون بهتون میومد😃

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دکتر تقوی

خوب بچه ها جون ادامه مطب گردی هامو امروز که رسیدم و کارهامو انجام دادم می نویسم.

بعد از اینکه احساس کردم بینی من انگار سهل ممتنع هست،رفتم سراغ دکتر تقوی

شنیده بودم در کار ترمیم استادن و کارهاشون رو دنبال می کردم.و از لایو های که از عملشون میذاشت،خوشم میومد.

ایشون بسیار دقیق و با حوصله هستند و وقت میذارن و معاینه می کنند و صورت رو بررسی می کنن.

جالبه توی آینه ایستاده که در مورد صورتم بحث می کردیم ،گفت؛چرا تاحالا لب بالاتو ژل نزدی😉😂😁(منم از خدا خواسته خیلی وقت بود انجام  این فکر توی سرم وول میخورد ...بالاخره اینکارو انجام دادم و در ادامه میگم کجا...)

خلاصه دکتر خیلی نظرش راجع به عملم مثبت بود و گفت چطوری این ایراد نا هم سطحی و غیر قرینگی رو برطرف میکنه.

مشاوره ی طولانی و پرباری داشتم.

ولی نمونه های ۷ ساله و چند هفته و چند ماهه دیدم و نمونه هایی که از قبل دایرکت برام عکس فرستادن.

سبکشون طبیعی هست ...یه کم خیلی طبیعی..و فرم سر بینی ها جوری نبود که خیلی به دلم بشینه.

و نکته مهم تعداد زیادی برای ترمیم اومده بودن و یکی که تازه ترمیم کرده بود.

و در نهایت فکر می کنم برای بینی ترمیمی بسیار گزینه مناسبی هستن.

هزینه هم ۱۱ و نیم گفتن

مشاوره هم ۴۰

ولی حق مشاوره نوش جونشون...

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دکتر یحیوی

دوستان کارهای دکتر رو از طریق اینستا می دیدم و از بعضی هاشون واقعا خوشم میومد و البته کامنت های منفی هم گاهی ته دلم رو خالی می کرد.

ولی از اونجایی که یکی از دوستان  که پزشکن باهاشون عمل کرده بود والبته بینی استخوانی کم کاری داشتن و خوب شده بود،گفتم من که تا اینجا اومدم برم مطبش

ولی دیدن ۶  تا ۷ مورد در مطب قبل از اینکه نوبت مشاوره من برسه کاملا مطمئنم کرده بود،که گزینه من نیستن.

دو مورد که مدل سرسره ای....قوس دار 

چند مورد کلوملا و پره در سطح...

صدای تنفس...

و بهترین مورد که چند ماهه بود،شیار آلار اگه درست گفته باشم،منظورم محل اتصال پره به صورت خیلی یه جوری بود...

ولی خود دکتر خوش برخورد بودن ودر تایم کوتاهی که داخل بودم،صورتمو دقیق نگاه کردن و گفتن فیس خوبی داری و فقط ایراد بینی باید برطرف بشه که ایراد شما هم جز اونهاست که کاملا برطرف نمیشه و..

با گوشی خودشون عکس گرفتن و گفتن با دقت بهش نگاه میکنم و شمارمو در تقومشون یادداشت کردن و روی فرم معرفی به بیمارستان هم نوشتن از طرف کی معرفی شدم 

ولی بعد منشیشون زنگ زدن و گفتن دکتر بینی شما رو عمل نمیکنن.

دکتر یحیوی فقط به روش بسته عمل میکنن.

و خوب منم ...

هزینه هم ۱۴ و نیم 

ویزیت ۴۵

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دکتر رجایی

خلاصه تو اون سفر دکترهایی که گفتم رو دیدم و برگشتم...

و با دکتر رجایی برای مطب شیراز هماهنگ کردم چون به محل زندگی من نزدیک تر بود.

از بیمارهای پیجش تعریفشو شنیده بودم و البته چند مورد که برام عکس فرستادن و از سبک کارش خوشم اومده بود و اینکه از لحاظ تنفسی راضی بودن.

دکتر جوان تر از عکس بودن که بعد توی فرم سن منو دیدن  گفتن حدود ۵ سالی بزرگتر از شما هستم.

دکتر صمیمی،بسییییار دقیق،خوش حوصله  و به قول خودشون وسواسی مثله من😐😉بودن.

فرم رو که دید و دکترهایی که رفتم و انتظارات و عیوب...گفتن: ای داد که چه کار سختی دارم !فقط این خوبی رو داره که خودت کاملا با صورتت آشنایی...

و بازم ایشون نکته هایی گفتن که بقیه نگفتن سر حوصله و دقیق...

از اونجا که شنیده بودم پروجکشن رو کم نمیکنه توی فرم اولین مورد نوشته بودم :پروجکشن کاهش یابد!

اونم که آدم باهوشیه کاملا متوجه کار من شد، بلند خوندش و خندید گفت نمیشود🤣🤣🤣

بهم گفت ارتفاع بینیت برای پیشونیت خوبه ولی برای چونه نه!

چون چونه کوچکی داری و ژینوپلاستی خوبه انجام

بدی.جالبه با یه کاغذ   چونه رو پوشوند و یه عکس نیم رخ گرفت

و بار بعد بدون کاغذ عکس نیم رخ گرفت.

کاملا درست بود اگه چونه من کمی بزرگتر و جلوتر بود اصلا بیرون زدگی بینی به چشم نمیومد 😋😋 

خلاصه اینکه کلی حرف زدیم با دکتر و خییییلی کیف کردم ازین مشاوره 

گفتن اون ایراد بینی منو شاید برسونن به ۱۸ ولی بیست نمیشه و گفتن با شناختی که از شما پیدا کردم و الان بعد عملتو میبینم و میدونم راضیت نمیکنه و خودم هم از دست خودم عصبانی میشم که چرا  برطرف نشده...بهتر عمل نکنی!

و اینکه الانم عجوزه نیستی که نتونی به این بینی کنار بیای،باهاش دانشگاه رفتی،به موقعیت اجتماعی رسیدی

ازداواج کردی😉😆

پس چه کاریه؟باید با همسرت صحبت کنم ببینم چیکار کرده تو این فکرها اومده تو کله ت🤔😎

و نهایتا هم‌گفت این این فرم با خط خوشت یادگاری برمی دارم تو هم برو سراغ زندگیت😄😄

ولی من واقعا عزمم رو جزم کردم بعد از ۵-۳۴سال یه تغییری ایجاد کنم که حالمو خوب کنه. 

نمونه هم سه تا دیدم که حدود یکی دو ماهه بودن

و همون پروجکشن داشتن و با چسب بودن و نمیشد نظر داد.

خلاصه وقتی از مطبش اومدم بیرون دلم میخواست همش به حرفهاش فکر کنم،با اینکه توصیه کرد عمل نکنم ولی حس خوبی داشتم ...

شاید برای من گزینه خوبی نیستن

با اینکه تیغه رو خوب تراش میده و باریک میکنه و...

دکتر غلام رضا احمدی

از اونجایی که از مطب گردی های قبلی به هیچ نتیجه ای نرسیدم،تعطیلات آبان دوباره شال و کلاه کردم و عزم سفر  

کردم اومدم تهران.

دکتر احمدی اولین مطبی بود که رفتم،جالب بود که نه از منشی خبری بود و نه حق مشاوره و ...

همه چیز ساده...

یه خانمی با چسب روبروم بود .از دور خوب بود منم دخترمو سپردم به همسرم و رفتم کنارش نشستم،بینی خوبی داشت ،پره ها گرد و خوش فرم،زاویه بینی هم خوب،یه کمی هم قوس داشت...بینی قبلی خیلی افتاده و نزدیک به لب بالاش.خلاصه اینکه خیلی راضی بود.

۶ ماهه بود ولی هنوز چسب می زد!!

یه خانم محجبه هم خواهرشو اورده بود برای عمل که خودش قبلا عمل کرده بود با دکتر و بینی ظریف و تمیزی داشت

یه خانمی هم با صورت گرد و بینی جمع و جور روبرومون بود که اینقدر با گوشیش سرگرم بود و چشماشو می بست و...نمیشد رفت سمتش...

این دو مورد هم اصلا جای بخیه نداشتن،اصلاااا ...

خود دکتر احمدی یه پیرمرد با موهایی یک دست سفید ومهربون.

من شنیده بودم بداخلاقه که اتفاقا اون روز رفتارش خیلی بود و با حوصله.

بهم گفت بینیتو عمل میکنم و از لحاظ بافت و پوست بسیار مناسبه عمل هست و خییییلی قشنگ میشی.

و گفت که چه کارهایی انجام میده،و البته بهم گفت عکس بگیر بیار  که برات از روی عکس توضیح بدم.

و عکس یه بیمار که شبیه من بود و چاپ شده بود و با خودکار روش کار کرده بود رو نشونم داد و گفت مثلا این قرار چی بشه.

من چندتا عکس از کار خودش که دایرکت برام فرستاده بودن نشونش دادم و گفتم این مدلی دوست دارم.

و تعجب کرد که من اصلا پیج و...ندارم و بهش گفتم داستان اینها چیه.

خلاصه نظرش نسبت به نتیجه عملم خیلی مثبت بود و‌گفت اگه ازین دبیر ملانقطه ای نباشی که اگه دانش آموز بجای H بنویسه H2 ازش نمره کم کنی🤔🤔(البته اتم و مولکول که هم فرق دارن)،خودت هم راضی میشی.

و از حرفهاشون در مورد هزینه ها و افزایش اونها و...

متوجه شدم اصلا دکتر پولکی نیست و به قول دوستان بسیار انسان شریف و درستیه.

و دقیقا حرفشون درسته که جیب براش اهمیت داره.

بهم گفت بشین تو مطب نمونه ها رو ببین ولی من واقعا شرایطشو نداشتم.

نکته مهم:دست دکتر وقتی معاینه می کرد، می لرزید.

من به این موضوع دقت کردم چون از قبل شنیده بودم.

ولی بیمارها اصلااااا رد بخیه نداشتن.

اونم خانم کنار من انگار پره رو باز نکرده بود  و میگفت فقط پماد جنتامایسین زده!!

دکتر قارونی

دوستان عزیزم تو این دو سال که درست و حسابی در خال تحقیقات میدانی هستم!

از طریق اینستاگرام و همین نی نی سایت و...در مورد دکتر قارونی خوب و بد شنیده بودم و البته عکس خودم رو دایرکت فرستاده بودم و گفتن که سایز رو تغییر نمیدم و ایراد نا هم سطح بودن پره ها هم از بین نمیره ولی تحت تاثیر بینی یکی از بچه های گروه واتزآپ نیکاجون  که مبارکش باشه و چندتا عکس که دایرکت فرستاده بودن و اینکه طبیعی کاره،گفتم تا اینجام و فرصت دارم برم باهاشون مشاوره کنم که به قول شایلین عزیز با وجدان خودم بی حساب بشم و توی دلم نمونه.

اون روزی که رفتم بالای ۳۰ مورد دیدم...

دکتر داشت می رفت سفر ومطب بسیار شلوغ بود...

ولی خوب نشستن و دیدن نمونه ها همانا و 

مطمئن شدن که ایشون گزینه من نیستن هم همانا...

دو مورد بسیار زیبا دیدم و همه هم نگاشون میکردن،یکی خانمی باصورتی زیبا و بدون نقص و بینی خوش تراش 

و اون یکی هم دختر جوونی با همون فرم

که معلوم بود استخوانی کم کار بودن

ولی اکثرا بینی ها بسیار طبیعی،پروجکشن بالا،زاویه کم و...

و چند مورد هم بدون چسب اومدن بیرون  وفرم هاشون رو دیدم ،اصلا با سلیقم جور نبود.

دکتر هم بسیار خنده رو و خوش برخورد و ازم ایرادهامو پرسید و اینکه گفتن سیندرلات که نمیتونم بکنم و لی این کارها رو انجام میدم و اینکه گفتن پروجکشن تا ۱۰ درصد میشه کاهش داد،چون همیشه تو بعد کار کردن سخته

شما فکر کن اونجا ۱۰ درصد،پره ها هم کم بشن،یعنی از عرض هم بینی جمع بشه،یک دفعه بینی قدرتش تو تنفس یک چهارم میشه و هنگ میکنه.

که توضیحات جالبی بود.

دکتر سامی

و اما آخرین مطبی که رفتم 

منشی دکتر یه بار شهریورماه زنگ زد و به علت سفر وقت منو کنسل کرد.

و یکشنبه که دکتر تازه برگشته بود،از قبل هماهنگ کردم و رفتم،۴۰ تومن پول نقد باید ببری!

بجز من ۶ نفر دیگه هم برای مشاوره اومده بودن 

عمل شده ها دوشنبه ها میان،و منشی گفتن اگه میخواید نمونه ببینید وقت بگیرید و دوشنبه بیاین

که متاسفانه من دوشنبه باید برمی گشتم.😐😐

خوب تو مطب هم اینقدر فاصله ها و جو یه جوری بود که نمیشد با کسی حرف زد.

فقط من خودم جامو عوض کردم و کنار سه تا خانم  که با آقای دکتر مسنی اومده بود،نشستم.

ماجرا ازین قرار بود که اون آقا دکتر دندان پزشک خانوادگی دکتر سامی بودن و چندتا خانم دکتر جوون همکارشون رو آورده بودن به دکتر معرفی کنن و سفارش ...

دکتر دندان پزشک مهربون گفتن اگه لازم داشته باشید عمل میکنه و تا حالا مورد اورده که دکتر سامی قبول نکرده...

خوب تو مطب که دیگه نمیشد چیزی دستگیرت بشه...

گرم صحبت با خانم ها بودیم که منشی صدام زد و رفتم داخل،اول اینکه دکتر سامی خیلی جوون تر از عکس پیج و سایت هستن،اینقدر که بهشون گفتم😁

ایشون هم دکتر دقیق و با حوصله و وسواسی هست.

یادمه دکتر رجایی هم لابلای حرفهاش بهم گفت ...

خیلی خوب و موشکافانه معاینم کرد...

نمره بیست رو در معاینه دقیق به ایشون میدم.بعد رجایی و تقوی در یک سطح با نمره بالا.

والان که فکر میکنم بعضی از دکترها فقط ظاهر بینی رو نگاه کردن و نهایتا بینی رو لمس کردن...

دو بار گفتن آلرژی شدید داری و این بخاطر محل زندگیت هم هست... باید قبل عمل دارو مصرف کنی

دکتر سامی یه جورایی به قول دوستان با خاک یکسانم کرد...

هر چی اعتماد بنفس تو این ۳۴ سال رشته بودیم پنبه کرد...😥😥😥😥

گفت بینی داغون و پر کاری داری،درسته سربالاست و ...

ولی از اون بینی هاست که بنظر نمیرسه ایراد داره،ولی یه دکتر معمولی که بینی خیلی ها رو میتونه عالی دربیاره،بینی تو رو میتونه بزنه نابود کنه که بگی کاش عمل نمی کردم.

پس اگه تصمیم به عمل گرفتی باید بدی دست یه آدم متبحر...

گفت پرو جکشن کم میشه و با دست تو آینه بهم نشون داد و اینکه پره ها رو جمع میکنه و از عرض  سر بینی کم میشه

واینکه ایراد بینی من همون سرشه

که خدایی درست و دقیق گفت.

گفت نمره بینیت اگه الان ۱۰ باشه من میرسونم به ۱۵ تا ۱۷ و تو اگه این بینی رو خارج کشور هم ببری کسی نمیتونه به نمره عالی بالای ۱۸ برسونه!

بچه ها جالبه الان میفهمم که تمام دکترهایی که میگفتن خیلی تغییر نمیکنی ....چرا میگفتن

دکتر سامی گفت کسایی که سر بینیشون افتادست و...بعد عمل جوان تر بنظر میرسن و تو خیییلی هم تغییری نمیکنی ولی بینی بهتری خواهی داشت و الان حرفهای دکتر رجایی رو بهتر درک میکنم.

خلاصه یه عکس هم تو پیجش نشونم داد که به قول خودش شما جنوبی ها چهرتون یه سبکه...

و گفت بینیت شبیه اینه تقریبا وحدودی این طوری میشی

و جالبه بهم گفت لب بالات خط نداره و کوچکه و کار خوبی کردی ژل زدی...

راستی ماجرای ژل زدن زدن رو در ادامه بگم براتون☺

دکتر برزنجی

این دکترو خیلی وقته دنبال می کردم و از سبک‌کارهاش برای ژل و پروتز چانه و ...بسیار خوشم میومد.

و این دفعه که اومدم رفتم‌مطبش،مطبش خیلی آروم و شیک ، موسیقی بدون کلامی هم پخش می شد.و  همه بیمارها سرشون تو لاکه خودشون...

اینقدر که من موذب بودم صدای تا شدن لیوان یک بار مصرف توی دستم میومد...😆😆😆

همین قدر منظم و مرتب...

بینی منشی خیلی خوب بود و دکتر عمل کرده بود

و گونه هاشون که پروتز بود اونم عالی

ولی دو مورد یه خانم و یه آقا بینی یکی دو ماهه عمل شده که اصلا جالب نبود دیگه خیییلی طبیعی

فکرکنم برای آقایون خوب باشه اونم کسایی که کارمندی ...باشن.و خیلی طبیعی پسند.

دکتر هم مثل مطبش،همون سبک،جدی،کمی کم حرف 

و رفتارش جوری بود که انگار خیلی خوشش نمیومد ازش سوال بپرسی،البته به همه سوالاتم پاسخ داد ولی خوب نه با روی گشاده...🤣🤣🤣

اخه منم کلا زیاد سوال میپرسم و وارد جزئیات میشم و شاید نباید انتظار داشته باشم همه حوصله خودم رو داشته باشن

میتونم بگم‌به قول ما جنوبی ها باهاش حال نکردم😄😄😄😄

هرچند که از تزریق یک سی سی ژل ژویددرم به مبلغ ۲ میلیون و دویست و طبیعی بودن کارشون بسیار خوشم اومد

و به دوستانی که قصد انجام پروتز و فیلر و زاویه سازی دارن توصیه میکنم حتما...

دکتر ابیانه

بچه ها من اینقدر حرفهای دکتر سامی ذهنمو درگیر کرده که یادم رفت شرح مطب گردی دکتر ابیانه که شب قبل بود رو بنویسم.

هر چند که دستهام دیگه  داره مور مور میکنه

دکتر رو راستش از آخرین عکس و فیلم های پیجش خیلی خوشم نمیاد ولی اون عکس اولی ها رو دوست دارم.

و یکی از همون عکسها رو هم اسکرین شات گرفتم که به دکتر نشون بدم

از سبک چیدمان صندلی های  مطب دکتر ابیانه خوشم اومد.انگار جوری چیده شده که بیمارها نزدیک  و روبروی هم بشینن و با هم حرف بزنن 

خوب این شفاف سازیه خوبیه

تا دکتری که کامنت پیج رو میبنده یا ...که بیمارها با هم ارتباط نداشته باشن

یه موردی بود خیلی گوشتی و الان بینیش خوب باریک شده بود و خودشم راضی بود.

یه خانم دیگه که کلی حرف زدیم و سر بینی قبلیش افتادگی داشت و پهن بود و الان خیلی خوب جمع و جور شده بود و کلا چهرش عوض شده بود...

یه خانم چادری که بینی قبلیش داغووون بود وخودشم می خندید عکس قبل نشون می داد و الان خیلی باریک و تمیز  و کمی سربالا

یکی دیگه که دو ماه عمل شده و بینی استخوانی داشته و قوز رفته بود و اونم باریک ...و می گفت اوایل خیلی سربالاتر بوده و به دکتر گیر داده که‌من اینطور نمیخواستم...

ولی اومده پایین و الان خیلی راضی بود.

در کل همه تو مطب خییییلی راضی بودن و توصیه عمل به عمل میکردن

منتها نمیدونم بگم چطوری ولی فرم سر بینی و پرها انگار کمی کشیده بود...

حالا کسایی که رفتن راجع به این با من همفکری کنن

و اما خود دکتر که آروم و خونسرد و خوشرو بودن، و حس خوبی انتقال میدادن

دکتر ابیانه مثله دکتر احمدی به من گفت بافت بینیت برای عمل بسیار خوبه،و نتیجه خوبی میگیری و بینیت خیلی خوب میشه،البته گفتن که تلاش میکنن ناقرینگی رو رفع کنن و شاید کامل برطرف نشه

عکس رو نشونشون دادم  و گفتم این عمل اینقدر دلبری کرده که تا اینجا اومدم.خندید و نگاهش کرد و گفت بله خانم فلانی...

و با همون آرامش و لبخند و آسودگی خلطر گفت بله بله بینی شما هم تقریبا این شکلی میشه

و گفتم قوس پره ها و نوک بینیشو دوس دارم و گفتن بله دقیقا میدونم چی میخواید...

گفتن مشخصات شما هست هر وقت خواستید دو ماه قبل بهم پیام بدید تا براتون وقت عمل بزارم.

راستش از دکتر ابیانه هم مثله دکتر احمدی حس خوبی گرفتم

واین نکته که گفتم بعضی از بینی ها الان تو مطب کشیده هست،گفت بستگی به بینی خود فرد داره

و الان مال شما خودش گرده...