مطب گردی/ دکتر سیاوش صفوی(فوق تخصص پلاستیک)
شریعتی، بالاتر از پل رومی
اول از همه منشی مثل مطب قیصری، معرف خواست و توضیح داد که باید معرف داشته باشید که بدونید کار دکتر چجوریه، چون ما سایت و عکس و این چیزا نداریم و دکتر بهش اعتقادی نداره، معرف داشتم اونم چند تا!که همه از دوستانمون هستند که سالها پیش عمل کردن و بینی های زیبایی دارن از نظر من
تو مطب فقط یه نمونه گچ دار بود، یکی هم پایین دیدم که خوب بود.
خود دکتر عاااالی بود، تو مدتی که داخل اتاقش بودیم فکر کردم کاش دکترای دیگه هم همین قدر ریز و جزیی برای بیمارشون توضیح بدن که قدم قدم چه اتفاقی خواهد افتاد
اول سابقه بیماری و بستری رو پرسید و اینکه پیش کدوم دکترا ویزیت شدم، بعد خودش کامل روی بینیم توضیح داد که چجوری میشه، نیم رخ رو کامل متوجه شدم ولی توضیحات تمام رخ رو نتونستم تجسم کنم. دکتر بیمارستان کسری عمل میکنه، یک شب هم بیمارستان نگه میداره، یک هفته اسپلینت روی بینی هست، بعد که برمیداره چسب میزنه فقط تا ۴ روز، اعتقاد داشت چسب کمکی به ورم و فرم نمیکنه و بعد ۴ روز چسب برداشته میشه
در مورد کبودی توضیح داد خانمهای بالای ۳۰ سال، کسایی که ضربه به رونشون میخوره زود کبود میشن یا زیر چشم تیره ای دارن، بعد عمل هم کبودیشون بیشتره
در اخر گفت بینی شبیه فلان عکس، قوس دار، نداریم.
برای جلسه دوم باید برید اتلیه ای که خودش میگه عکس بگیرید، دوباره روی عکس توضیح میده و می کشه
حدود بیست دقیقه توضیح داد که واقعا همشو اینجا نمیشه نوشت، خدا خیرش بده، با اینکه شنیده بودم بداخلاقه، ابدا اینطور نبود و بعد توضیحات کاملش سوالای ما رو هم جواب داد.
در مورد هزینه جراحی گفت طبق تعرفه عمل میکنم سال ۹۰ دستمزدم ۱۱ میلیون بود اما الان ۸ میلیون که با بیمارستان ۱۳ میشه
به من گفت پره هاتو دست نمیزنم، بخیه هم نمیخوره
فعلا تا اینجا دکتر صفوی درصد بالایی داره فقط کاش میشد نمونه دید، چون دوستان ما خیلی سال پیش عمل کردن
فرم بینی ها طبیعی کاملا، قوس نزدیک به صفر به قول خود دکتر و کلیت بسیار زیبا تو چند نمونه ای که من دیدم، خود دکتر هم دقیق و حرفه ای و جدی، احتمالا از چیزایی که توضیح داده سوال بپرسید خوشش نیاد
اگه از بچه ها کسی با سیاوش صفوی عمل کرده ممنون میشم به من پیام بده