2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست
دوشتان من بعد از کلی تحقیق ب سختی ب برادران رسیدم و میخواستم تو یکی دو ماه آینده نوبت بزنم‌پیششون ال ...

ازش راجع به نزریق بپرس  من اطلاعات کافی ندارم اما بنظرم اگه همه مریض ها کارشون به کلاژن ساز میرسه حتما یه اشکالی هست اصلا چیز جالبی نیست 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
نونوش جون ما تو گروه واتس اپ خیلی درمورد کلاژن صحبت کردیم متاسفانه دوستانی ک با دکتر برادران عمل کرد ...

دستت درد نکنه اطلاعاتت واسه من خیلی خوب بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز جالب که رجایی گفت این بود که واسه من استخوان های دو طرف بینی رشد یکسانی نداشتن و بخاطر همین بینیم کج شده اما گفت ما حق نداریم این کج بودن رو با تراشیدن یا اضافه کردن اصلاح کنیم ما فقط محل قرارگیریشو اصلاح میکنیم و خیلی کم اجازه داریم بتراشیم نمیدونم شاید بخاطر همین کارای سامی پهناشون زیاده یا خود رجایی خیلی قلمی نمیکنه 

البته من عکسهای  شما رو ندیدم و گروه واتساپم ندارم

بیاین گروه واتس اپ من اونجا میزارم چون اینجا عکسم سیو میشه و نمیتونم پاکش کنم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
یه چیز جالب که رجایی گفت این بود که واسه من استخوان های دو طرف بینی رشد یکسانی نداشتن و بخاطر همین ب ...

من رجایی رو خیلی قبولش دارم 

سلام دوستان این اسپری شستشو خیلی مهمه استفاده کنم؟هز وقت میزمم عطسه ام میگیوره میترسم این همه عطسه ر ...

سدیم کلریدو میگی دیگه 

اگه با سرنگ و سرم شستوشو شستوشو نمیدی با اسپری باید شستوشو بدی 

نمیدونم چند وقته عمل کردی ولی اگه حساسیت داری یا عطسه میزنی باهاش حتما زنگ بزن به دکترت و بگو شرایطتتو شاید عوض کنه اسپری دیگه ای بهت بده

به نظر من همینکه دکتر برادران انقدر دماغای گوشتی و بزرگ رو میتونه کوچیک کنه، ی دلیلش همین برداشت بیش از حد بافتها هست وگرنه چطور سایر دکترهای متبحر دماغ گوشتیو انقدر کوچیک نمیتونن تحویل بدن چون میدونن بعد از کوچیک کردن زیاد بینی مشکلات مختلف و زیادی ممکنه ک پیش بیاد. اما دکتر برادران بدون توجه ب این موضوع بینیرو کوچیک میکنن(ک به نظرم اصلا ب جنبه ریسک پذیری و متبحر بودنش بر نمیگرده ،نشان دهنده ی خام بودن و بی تجربگیشه ک البته هنوز دارن رو بیمارهای مختلف ازمون و خطا میکنن) و نتیجه اش میشه فرورفتگیهای متعدد تو بینیها.

کمااینکه من حتی بینی کاملا استخوانی هم علاوه بر چند مورد گوشتی، دیدم ک فرورفتگی براش ایجاد  شده.

جای تعجب داره ک بینی استخوانی هم ایشون نتونستن خوب در بیارن!!!!

لطفا کسایی ک با برادران عمل کردن دفاع بیجا از دکترشون نکنن.

همونطور ک این پزشک رو بولد کردید و تعریف کردید، ایرادای کارش رو هم صادقانه بیاید بگید.نمیشه ک تعریف میکنید ازش در حالی ک کارش هنوز مشخص نیست اونم تو همین حال بلاتکلیفی بینیهاتون.

بعد ایرادای همین الانتونو نمیاید بگید.

البته ک دکتر برادران دکتر نسبتا خوبی میشه بهش گفت(!) خرابی عمده ندارن. ولی چرا باید ی دکتر جوان کم تجربه رو انقدر پررنگش کرد ک اشکالات ریز و درشتش دیده نشه.

هزینه ای هم ک میگیره ب اندازه ی دکتر باتجربه و کار بلد هست،روز بروز هم ک بالاتر میبره هزینه رو!!!!!!

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

به نظر من همینکه دکتر برادران انقدر دماغای گوشتی و بزرگ رو میتونه کوچیک کنه، ی دلیلش همین برداشت بیش ...

دکتر برادران از ب بسم الله گچو بر میداره دست به کورتون و راکوتان و کلاژن میشه 

درصورتی که خیلی از دکترای با تجربه زیر سه ماه اصلا کورتون نمیزنن 

بچه ها من چهارشنبه گچم و برمیدارم. ازیه طرف استرس دارم دماغم چجوری شده.از یه طرف ترس دارم که درد دار ...

میری دوش میگیری یک ساعت یکساعت و نیم قبل برداشتن گچ یه 30 دیقه زیر دوش اب باش بزار اب بریزه رو گچت بعد برو دکتر به راحتی بدون هیچ دردی برش میدارن 

با کدوم دکتر عمل کردی

میری دوش میگیری یک ساعت یکساعت و نیم قبل برداشتن گچ یه 30 دیقه زیر دوش اب باش بزار اب بریزه رو گچت ب ...

سلام. ممنون از راهنماییت.زیر دوش زیاد بمونم مشکلی نداره؟میترسم.من با دکتر سجادیان

مطب گردی دکترسجادیان