2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5192986 بازدید | 66778 پست
اسپیلنت هستش جنسش شبیه پلاستیکه

خب قشنگ زیر دوش بمون نیم ساعت هیچیش نمیشه بعد برو دکترت

البته اینا رو دکترت باید بهت گفته باشه ! 

بخیه هاتو کشیدی دیگه درسته؟

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
خب قشنگ زیر دوش بمون نیم ساعت هیچیش نمیشه بعد برو دکترت البته اینا رو دکترت باید بهت گفته باشه !&nb ...

آره میخواستم از این نطر بپرسم که ببینم درداره یا نه .آخه من تحمل دردم کمه.بخیه هامو دکتر گفتن اولا جذبیه بعدش بخیها رو بعد از ۱۵ روز میکشن من امروز ۶روزه عمل کردم

مطب گردی دکترسجادیان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره میخواستم از این نطر بپرسم که ببینم درداره یا نه .آخه من تحمل دردم کمه.بخیه هامو دکتر گفتن اولا ج ...

پس زنگ بزن از دکترت بپرس چون بخیه داری 

بپرس باید دوش بگیری قبل برداشتن اسپلینت یا نه 

چون من بخیه نداشتم 

منم با نظر بچه ها موافقم  چطور برجستگی دماغ ابیانه رو کردیم تو شیپور بچه هایی هم که باهاش عمل کردن اومدن وصادقانه این قضیه رو توضیح دادن ما اینجاییم تا واقعیتها رو بهم بگیم نیومدیم که پز دکترهامون رو به هم بدیم

دوستایی ک مدتی از عملش گذشتن فرم نهایی بینی همونی هست ک به محض از گچ دراومدن می بینیم یا خیلی تغییر می کنه؟ چون گچ را ک بلافاصله برمدارن ورم بینی خیلی کمه بعد شروع می کنه به ورم کردن.

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
منم با نظر بچه ها موافقم  چطور برجستگی دماغ ابیانه رو کردیم تو شیپور بچه هایی هم که باهاش عمل ک ...

یعنی انقد که گود رفتگی کار برادران تو عکسا مشخصه برجستگی کار ابیانه نیست

دوستایی ک مدتی از عملش گذشتن فرم نهایی بینی همونی هست ک به محض از گچ دراومدن می بینیم یا خ ...

من پره راستم هنوز ورم دارم یکم در کل اوکیه

ازش راجع به نزریق بپرس  من اطلاعات کافی ندارم اما بنظرم اگه همه مریض ها کارشون به کلاژن ساز میر ...

همین دیگ بیماراشون باید بیان اطلاعات درست بدن چون من نظر قطعیم جراحی با برادران بود الان واقعا درمونده شدم 😕

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
عزيزم منم 3PM ميزنم. براحتي بعد از حمام از روي بيني بلند ميشه... خيلي خيلي راحت. حساسيت هم ايجاد نمي ...

سلام شایانی جان شما با کدوم دکتر عمل کردید؟ عکس قبل عمل رو میشه بزارید و اینکه چه مدلی خواستید از دکتر

بچه ها من که برای معاینه هفته سوم رفتم گفتن دیگه مشکلی نیست میتونی به پهلو بخوابی ...

ولی من که به پهلو میخوابم حس نیکنم بینیم کج میشه !

از بقیه مریضا که پرسیدم گفتن نه هنوز زوده ما تا سه ماه هم به پشت خوابیدیم ...

اونایی که عمل کردید از کی به پهلو خوابیدید؟

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها من که برای معاینه هفته سوم رفتم گفتن دیگه مشکلی نیست میتونی به پهلو بخوابی ... ولی من که به ...

دکتر من گفت از یک ماهگی ب بعد ب پهلو ولی مواظب باش بینیت نره ت بالشت

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   
نونوش جون ما تو گروه واتس اپ خیلی درمورد کلاژن صحبت کردیم متاسفانه دوستانی ک با دکتر برادران عمل کرد ...

شيوا جان ممنونم که سعی میکنی به دیگران کمک کنی.

راستش من وقتي گروه واتزآپي رو ميزديد با اين قضيه مخالف بودم چون خيلي از اطلاعات به دست همه نميرسيد.

از اونجا كه خودتون گفتيد بحثهاي روزمره و اينارو ميريد توي گروه مطرح ميكنيد و اطلاعات قراره توي همين سايت باشه و چون من خيلي مشغولم و عضو اين گروه شدن برام كمك كننده نبود واسه همين با تمام احترامی که برای گروه شما و اعضای محترمش قایلم اما من ترجیح دادم خودم شخصا تحقیق كنم و ليستم رو انتخاب كنم و اینجوری کمتر اسیر هیجانات مثبت و منفی قرار بگیرم. بعدش از خواهرم كه نظرش به نظرات من شبيه هست بخوام مطبگردي كنه واسم.

من تجربه عضو گروه بودن براي انتخاب دكتر رو همون زمان كه سامي رو انتخاب كردم دارم و اين تجربه بهم ثابت کرده توی گروه‌ها ادم‌ها بر اساس هیجانات و جو تصمیم میگیرند که اینجوری تصمیم گرفتن درست نيست.

مثلا بعضي دکترا شدیدا تحت تاثیر جو مثبت الکی بالا میرن و گاهی هم تحت تاثیر جو منفی بصورت اغراق شده ای تخریب میشن.

من خودم الان خیلی به وضوح میتونم هیجان منفی و جو تخریبی رو در مورد یک دکتر خاص اینجا ببینم که بر اساس اون چيزي كه شما ميگيد منشا و دليلش از همون بحثهاي گروه واتزآپ هست. (من ماههاست دارم راجب به ایشون تحقیق میکنم و میدونم خداییش اینطوریا هم نیست که میگن و اینا اخبار اغراق شده و نا صحیحی هست! من با ٢٥ نفر كه با ايشون عمل كردن در تماس بودم و هستم و تقريبا مطمينم اينقدرا هم كارشون مشكل دار نيست)

من خودم چون تجربه يكبار عمل رو دارم فکر میکنم کساني که عمل میکنند اگر افراد مطلع و باتجربه ای باشند نباید تا چندماه اول از دکترشون تعریف کنند. نباید هم تخریب و انتقاد کنند. چون در هر دو حالت اطلاعاتشون غیرواقع بینانه و غیر صادقانه هست.

اين اتفاق واسه خود من افتاد من ماه اول بعد عمل توي همين سايت اومدم اعلام كردم من خيلي راضيم و از دكتر سامي كاملا رضايت دارم. الان دو سال گذشته و من حالا ناراضي ام .

واسه همینم من میتونم کامل درک کنم که چرا بعضي از دوستان ترجیح ميدن در معرفی دکترشون فعلا سکوت کنند و تا مطمئن نشدن حرفی نزنن.

البته من در جریان اتفاقات و حرفای گروه واتزاپ نیستم اما بهتره هیجان اونجا رو به تاپیک نکشونیم. این بنظرم خیلی كار خوبي نيست . خب همه میدونن برادران هم خدا نيست كه!
اونم انسانه و خطا داره ولي بايد زمان بگذره ببينم نتيجه دوستاني كه باهاش عمل كردن چي ميشه و اين زمان حداقل ٦ ماهه. ولي دم همه اونايي گرم كه بعد شش ماه يا يكسال باز ميان تاپيك عيب بينيشونو ميگن  چون ادم دوست نداره عيب بينيشو باور كنه و همش فكر ميكنه درست ميشه و عيب نيست. 

حداقل من بعنوان کسی که به فکر ترمیم هستم ایندفعه میخوام با چشم باز برم جلو و نمیخوام تحت تاثیر این جوهای هیجانی قرار بگیرم. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
بچه ها من که برای معاینه هفته سوم رفتم گفتن دیگه مشکلی نیست میتونی به پهلو بخوابی ... ولی من که به ...

نازنین‌ جون من خودم تا یک ماه و نیم به پشت خوابیذم اما در کنارش به پهلو هم میخوابیدم اما جوری که بینیم با بالشت برخورد نکنه

نگران نباش هیچی نمیشه فقط مراقب باش و احتیاط کن برخورد به چیزی نکنی سعی کن حتی اگه به پهلو میخوابی هنوز دو تا بالشت بذاری زیر سرت