2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
بجه ها لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه من یک ماهه عمل کردم از داخل که نگاه میکنم پره سمن چپ بین ...

عزیزم شما با کی عمل کردید؟

یه چندتا از بچه ها هم تو بینیشون ی طرف ی برامدگی گوچیک ایجاد شده ک دکترا شون گفتن از بین میره خودش...

حالا شما هم از دکترتون بپرسید، مطمئن بشید.

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما با کی عمل کردید؟ یه چندتا از بچه ها هم تو بینیشون ی طرف ی برامدگی گوچیک ایجاد شده ک دک ...

من با دکتر یوسفی عمل کردم 

رفتم معاینم کرد ۲بار گفت هیچی نیست ورم داخلیه ولی‌چرا خوب نمیشه پس

برای حاجت دل خواهرم یه صلوات میفرستین؟
بجه ها لطفا اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه من یک ماهه عمل کردم از داخل که نگاه میکنم پره سمن چپ بین ...

سلام  عزیزم . قطعا ورمه . منم بعد از گذشت 2 ماه و 20 روز پره بینی سمت راست از داخل ورم داره . 

سلام دوستان ممنون از اطلاعات مفیدتون.میشه منو راهنمایی کنید

من با طاهر بینیم مشکلی ندارم. ولی انحراف بینی شدید دارم که اصلا شبا نمیتونم نفس بکشم. یه دکتر رفتم گفت باید حتما عمل کنی و هزینه عملتو بیمه میده. حالا سوالم اینه که بیمه فقط هزینه عمل انحراف بینی رو میده و اگر بخوایم یکم کوچیکتر بشه اون هزینه اش جداس؟

من زیاد با دکترا اشنایی ندارم. جهاندیده،جاندانه و کوچک زاده رو بهم معرفی کردن. شما کدومشو پیشنهاد میدین ؟

سلام دوستان ممنون از اطلاعات مفیدتون.میشه منو راهنمایی کنید من با طاهر بینیم مشکلی ندارم. ولی انحرا ...

عزیزم بیمه فقط هزینه برطرف کردن انحراف داخلی رو میده و از نظر ظاهری میشه عمل زیبایی و بیمه هزینه ای بابت زیبایی پرداخت نمیکنه.

خیلی ممنون عزیزم. شما از دکترا اطلاعی ندارین؟

والا من خودم دنبال دکتر هستم. دکتر جهاندیده یکی از دکترهایی هست که منم مد نظر دارم ایشون رو ولی هنوز نه از نزدیک کاراشون رو دیدم نه باهاشون مشاوره شدم. دکتر کوچک زاده رو من شنیدم مناسب برای افرادی هستش که بینی های استخوانی دارند و من دنبالش نرفتم.

من با دکتر یوسفی عمل کردم  رفتم معاینم کرد ۲بار گفت هیچی نیست ورم داخلیه ولی‌چرا خوب نمیشه پس

مبارک باشه🌹

اون بچه ها هم ، برجستگی توی بینیشون یکم کوچیکتر شده ولی هنوز هست ، فکر کنم ورمه...

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام  عزیزم . قطعا ورمه . منم بعد از گذشت 2 ماه و 20 روز پره بینی سمت راست از داخل ورم داره .&n ...

اااا تنفستون چجوریه؟از داخل نگاه میکنید چجوریه؟

برای حاجت دل خواهرم یه صلوات میفرستین؟