2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
والا من خودم دنبال دکتر هستم. دکتر جهاندیده یکی از دکترهایی هست که منم مد نظر دارم ایشون رو ولی هنوز ...

دوست من پیش جهاندیده عمل کرده.خودش خیلی راصیه. خیلی طبیعی عمل کرده. اصلا معلوم نیست که عمل شده. ولی من مشکلم اینجاس که انقدر طبیعی نمیخوام. چون بینیم خوبه واقعا. فقط چون به خاطر انحراف میخوام برم زیر تیغ میگم تغییر کنه حداقل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون عزیزم فقط ی مشکل دارم..شنبه عمل دارم و شانس بدم پریود شدم...مشکلی نیست ب نظرتون؟

سلام میبخشید دیر جواب دادم خیلی سرم شلوغ بود امیدوارم که همه چی به خوبی پیشرفته باشه واستون 

شماره تماس دکتر هوشیار عباسی و دارین؟

دوست من پیش جهاندیده عمل کرده.خودش خیلی راصیه. خیلی طبیعی عمل کرده. اصلا معلوم نیست که عمل شده. ولی ...

عزیزم دوستتون خودش راضی هستش یا واقعاً خوب شده؟ چون منم فقط میخوام انحراف بینیم گرفته بشه و ی کم کوچک بشه بینیم اونم نه خیلی زیاد در اصل طبیعی که ایراد نداشته باشه دوست دارم. چون بعضی از دکترها به اسم طبیعی خیلی خوب کار نمیکنن و خرابکاری میکنن. البته من کارهای نیمه فانتزی هم از ایشون تو پیجشون دیدم. بعضی از کارهاشون قوس دار بود و میشه گفت نیمه فانتزی.

سلام بچه ها خوبین  دلم براتون تنگ شده بود دماغاتون چاقه  چه خبرا عملی جدید نداریم

چطوری ؟خیلی وقت بود سر نزده بودی ....

فک نکنم جدیدا عملی داشته باشیم.

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
دوستان چطور وارد اینستای برادران بشم میخوام نمونه هاشو ببینم ؟

عزیزم چون پیجشون پرایوته باید خودتون اکانت داشته باشین و بعد request بدین . آدرس پیجشون:

instagram.com/dr.baradarann

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
اگه استخونیه بینیت نمیخات بزنی  تو کجایی دختر بینیت خوشمل شده ؟ باید عکس بدیا

سلام عزیزم...خوبم...شما چطوری؟  

راستش سوراخای بینیم کوچیک بزرگه  نمیدونم چجوری میشه...درست میشه یعنی؟

سلام عزیزم...خوبم...شما چطوری؟     راستش سوراخای بینیم کوچیک بزرگه   نمیدونم چجوری ...

سلام . تازه اینجوری شده . یا قبلا هم بود؟😢

امیدوارم بعد از گدشت این 6 ماه که میگن باید بهش وفت بدیم درست بشه 

عزیزم دوستتون خودش راضی هستش یا واقعاً خوب شده؟ چون منم فقط میخوام انحراف بینیم گرفته بشه و ی کم کوچ ...

دوستم خودش خیلی راضیه. و واقعا برای یه بینی طبیعی بدون ایراد و قشنگه. اصلا معلوم نیست که عمل کرده.‌ ولی خوب چون طبیعیه به نظر من یه کوچولو بزرگه.یعنی میتونست کوچیکتر بشه. البته دوستم خودش نمیخواست که کوچیک بشه. دوست نداره کسی بفهمه عمل کرده