2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5096398 بازدید | 66699 پست
بچه ها این حرفا چیه تو این تاپیک جای این حرفاس؟ مهسا؟ ربطی به پول نداره. چشم و هم چشمی یه بحثه، خوب و بد این دکترا یه بحث دیگه. هرکسی توی این تاپیک با شرایط مالی خودش دکتر مورد نظرشو انتخاب کرد. اینجا تو همه نرخی بودن و هستن. حالا که قیمتا گرون شده. ما از 3 تومن تا 15 تومن داریم که عمل کردن و راضین. اینجا هم که همه به هم کمک می کنیم. شما بگو سقفت فلان قدره. کسی اجازه ی استهزا نداره. تازه بچه ها هم که ماشالله بزنم به تخته همه با روی گشاده،راهنمایی می کنن. تا حالا هم چین بحثی نبوده. از این به بعد هم نخواهد بود. بچه ها هم از فردا هر کدومتون نمونه ی خوبی دیدین که با یه دکتر خوب تو رنج 3 تومن یا کم تر عملیده بود و راضی بود و یا دکتری تو این حدود قیمت با نمونه های خوب پیدا کردین حتما اعلام کنین تو تاپیک که هم مهسا و هم بقیه ی دوستان که توی این حدود قیمت دنبال دکتر خوب می گردن استفاده کنن و صاحب بینی های خوشگل بشن. قربون بچه های گل گلاب تاپیک.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

http://www.nowaroos.com/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C--9217?page=122
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کاکایوی تلخ جان، لینک بالا لینک نوعروسه
کاکائو جان من مطب سجادیان هم رفتم کاراشو دوست داشتم اما راستش اونموقع گفت 3 تومن ازت میگیرم و من اونموقع نداشتم این پولو و به دلایلی عجله داشتم اما عباسی یک میلیون و هشتصد گرفت اونموقع!!! جدا از فرم بینیم تنفس و سلامتی خیلی برام مهم بود و دکتر عباسی خیلی رو این مورد تاکید داشت ولی متاسفانه الان یه کوچولو مشکل تنفسی دارم که دکتر حتی قبل از عملم بهم گفت که ساختار بینیت خیلی ظریفه و این مورد ممکنه پیش بیاد
بچه ها من این بار گذاشتم یه مقدار بگذره بعد شرح مطب گردی بنویسم که حرفهام منطقی باشه نه جوگیرانه :دیییی دکتر شاهین صحرائی (ent) مطب : شریعتی رو به رو پارک شریعتی ساختمان شریعتی طبقه دوم واحد ۱۱ تلفن : ۲۲۸۸۳۴۵۵ اول که وارد مطب شدیم هیچ نمونه ای ندیدم تا این که یه خانوم و دخترش از اتاق دکتر اومدن بیرون و یک سال پیش دخترش عمل کرده بود بینیش خیلی خیلی خوبو متقارنو قشنک بود بسیار شبیه عکسای بینی فروز بود منم که میدونین عاشق بینی فروز :دی خودشم خیلی راضی بود قرار بود هفته ی بعد خواهرش بیاد برای عمل با دکتر اخلاقو برخورد دکتر خیلی خوب بود خیلی خوب وقت میزاشت و قشنگ توضیح میداد برامون معاینه که کرد با فرهنگ خیلی هم عقیده بود گفت میدونی ایراد کار کجاست؟ تو همه ی اجزای چهرت ظریفه اما بینیت بزرگه مثل فرهنگ با نظر نادریان راجب انحراف داشتنم مخالف بود و باز هم مثل فرهنگ میگفت بینیم استخونی ولی پوست سرش یه مقدار ضخیمه اما خیلی ضخیمم نیست که این باعث میشه نتونه خیلی بینیمو کوچیک کنه چون اگه خیلی کوچیکش کنه پوست مثل یه پوست نازک نمیتونه خودشو جمع کنه و ممکنه گوشت اضافه بیاره یا افتاده بشه یا برآمده بشه یعنی به غضروف نچسبه برای همین طی عمل بینیمو ذره ذره کوچیک میکنه تا جایی که جا داشته باشه یه عالمه عکس نشونم داد ولی عکسایی که به مشکلم ربط نداشتن نشون نداد بجز وقتی که دوست پسرم راجب عمل های ترمیمی پرسیدو اون چند نمونه ترمیمی نشون داد که واقعا بینی های قبل ترمیم خیلی خراب بودن اما عکسای بعدش کنارش نبود نمیتونم راجب ترمیمش نظری بدم فقط چند نمونه از ترمیمی ها رو برام توضیح داد که اگه زیاد کوچیک کنم بینیم رو به اون مشکل میخورم باقی عکسایی که نشونم داد بخشی از بینیشون عیب بینی منو داشت حالا بیشتر یا کمتر و همشون بنظر من نسبت به قبل از عملشون عالی شده بودن عکس قبل از عمل و یک سالگی دوستم رو هم نشونم داد که من این شکلی شدم : :-OOOO چون دوستم گفته بود بینیش کم کار بوده و فقط قوز داشته اما سر بینیش قبل عمل افتاده بود بشدت و بزرگ بودو پهن اما حالا بیاینو بعد عملشو ببینین خیلی خوبه به دکتر گفتم دوستم از عکس یک سالگیش خیلی بهتره گفت همه ی اینا که دیدی از عکسشون بهترن چون عکس های اینطوری همیشه از نمونه زنده بدترن که خوب منم موافقم هزینه مشاوره : ۲۵ تومن کلینیک پویا توی مطهری عمل میکنه و هزینه ی عمل با کلینیک ۵ میلیون من یادم رفت ازش بپرسم لبمو یه مقدار میکشه بالا یا نه :(
ماهی جان حالا چیکار میکنی؟؟ اوکی میکنی باهاش یا بازم میری مطبگردی؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
اینو یادم رفت بگم عکس نیم رخمو طبق چیزی که من خواستم ( بدون قوس سر خیلی خیلی گرد خیلی کم سر بالا بسیار طبیعی ) طراحی کرد که بشدت عاشقش شده بودم دوست پسرم که چشماش چهارتا شده بود :))) ازش پرسیدم چند درصد شبیه طراحی میشه که گفت این طراحی یه چیز کلیه ولی چیزی که میخوای با توجه به بینیت کاری نداره میشه درش آورد بازم یادم رفت اینم گفت که برای من تمام رخ مهمتره چون باید بینیم قشنگ جمع بشه
راستش نوا جان من صمیمی ترین دوستم اصرار عجیبی داره که من پیش الهی عمل کنم میخوام یه بار باهاش مطب الهی هم برم خوب وقتی فکر میکنم من که مرداد زودتر نمیتونم عمل کنم(امتحانات دانشگاه) پس بهتره توی این مدت هم یه مقدار این ور اون ور سر بزنم اما من تصمیم گرفتم بیشتر از این دکترایی که توی لیستم هستن دیگه خودمو گیج نکنمو تصمیم بگیرم
اره عزیزم حتماً تحقیقات کامل کن که جای هیچ پشیمونی نباشه، تو فکر منم انداختی برم مطب شاهین صحرایی، الان پنج تا دکتر تو لیستمه که باید برم مطبشون
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی