2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
با کی عمل کردی  سه ماه و نیم زوده واسه قضاوت  برامدگی کنار استخونتم احتمال زیاد ورمه دست ...

شیوا جون با ابیانه. والا سفته نمیدونم ولی کم و زیاد میشه امیدوارم ورم باشه😌 طاق باز خوابیدنم عادت کردم والا دیگه اذیت نمیشم

شیوا جون با ابیانه. والا سفته نمیدونم ولی کم و زیاد میشه امیدوارم ورم باشه😌 طاق باز خوابیدنم عادت ک ...

منم رو استخون بینیم جایی ک قوزو برداشته اندازه عدس برجسته بود دستم میکشیدم حس میکردم سفته

ولی بعضی روزا بودش بعضی روزا نه فقط دست میکشیدم حسش میکردم

رفتم دکتر با شصتش دوبار فشارش داد 

از اپن روز به بعد دیگه نمیبینمش😂😂

بهم گفت ورمه و اگه تا دوماه دیگه نرفت توش امپول میزنم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

به نظرم پهنه واسه دوسال بعد عمل حالا شاید بینیش گوشتی بوده و الان خیلی فرق کرده با قبلش

من دوس دارم پره ها شکل داشته باشه و‌نیم دایره باشه از پهلو اینجوری یه تیکه نمیپسندم 

کلوملاش به نظرم پایین و اینم نمیپسندم😂

در کل مبارکش باشه خودش باید راضی باشه

بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

خوبه ولی من هنوز سایزش پیشم بزرگ بنطرم میشد بهتر بش۶ البته ما قبل عملش ندیدیم

خوبه طبیعی هست فقط احساس میشه تو قسمت تیغه البته نوکش هم , پهن هست میشده یکم قشنگتر وظریف تر برش بده شایدم بینی گوشتی بوده دکتر بهتر از این نتونسته

بچه ها من یکی از پره های بینیم ورم کرده اون یکی ورمش کمتر طبیعیه؟؟نگران شدم یکم.دیروز هم همون سمت بخ ...

نگران نباش صبور باید باشی ورم که طبیعی هست چند روز پیش نخ بخیه شیوا هم افتاد عکس اش رو هم گذاشت

بچه ها من یکی از پره های بینیم ورم کرده اون یکی ورمش کمتر طبیعیه؟؟نگران شدم یکم.دیروز هم همون سمت بخ ...

والا واسه من از ده روزگی همینجور پره تابه تا مونده

نگران نباش صبور باید باشی ورم که طبیعی هست چند روز پیش نخ بخیه شیوا هم افتاد عکس اش رو هم گذاشت

اره نخ بخیه تو مماخم بود😁

دو تاش افتاده فعلا

والا واسه من از ده روزگی همینجور پره تابه تا مونده

شيوا جون اصلا سخت نگير فكر كن اصلا هميشه تا به تاميمونه و اينجوري ديگه راحت ميشي!!! اگر جور شد كه بهتر اگر هم نشد اصلا مهم نيست دوستم. به خاطر اين موضوع چسب نزن. مردم و فاميل هم بي جا ميكنن نظر بدن. من چون خيلي خيلي با وسواس مراقبتهاي ويژه از دماغم كردم!!! به خصوص كه از از روز ٨ به پهلو خوابيدم!!! و خيلي موارد ديگه !!!!  الان يه هفته اي هست سوراخ بينيم تا به تا شده. اصلا همعين خيالم نيست!!! تو هم ولش كن!!!

بچه ها كلا تو زندگيتون ياد بگيريد هيچوقت از خودتون يا داشته هاتون يا كارهاتون حلو ديگران ايراد نگيريد چون خيلي از اين ايرادها رو فقط خودتون متوجه ميشين و وقتي ميگين ديگران حتي عزيزانتون به خودشون اجازه ميدن كه نظر بدن و اينجوري ميشه سيكل معيوب. 

در ضمن بچه ها من چون ساعتم با شما ١٢ ساعت فرق داره وقتي ميام تو سايت يه ١٠ صفحه نوشته شده. اگر كسي سوالي داشت لطفا پيغام بده.

شايلين جان بله جاي بخيه اون خانم  رو پره هاي كنار مثل يه خط ريز بود ولي ضايع نبود . تو ايران مردم فوق تخصص تشخيص خط بخيه دماغ دارن!!! من اينحا همكارام هم خط بخيه واضح دو هفته اي كلوملاي منو متوجه نشدن!!!! حالا تو ايران مردم عادي رو هوا ميفهمن!!! 

همگي شب خوبي داشته باشيد

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
وااای سلام عشقم ....خوبی وااای چقدر از دیدن پیامت خوشحالم انگار تو غربت یهو یه اشنا ببینی عزیزم عکسم ...

اخی عزیزم ای جان 🥰😍

ببین من الان که اصلا شبیه طراحیم نیست چون پر ورمه تازه دیدی که دکتر آصفی کلا به کسی نمیگه خوب میشی و فلان کلی منو ناامید کرد که بینیت کجه و فلان صد در صذ نمیشه منم بهش گفتم دکتر جان اخه تو صورت آدمها هم کلا همه اعضای صورتشون قرینه نیست و فلان خلاصه من نوبت گرفتم و عمل کردم ولی خوب انتظار غیر معقولی هم نداشتم چون هم بینیم به قول دکتر کج بود هم گوشتی ماشالله دماغ که نبود شست ماغ بود😂 و هم اینکه پل داشت 

اما عمل که شدم واقعا از حد انتظارم بهتر بود و البته الان ورمه نوک بینیم هم استراکچر غضروفی گذاشته پس قلمبس ولی من با کلی مطابعه و اینا هنوزم راضیم و میدونم که با گذر زمان بهتر هم میشه اتفاقا چند تا دیگه از مریضاش چند روز پیش که رفته بودم برای تعویض چسب ،اونام عالی شده بودن وقتی عکسای قبل از عملشونو دیدم و ناگفته نماند دکتر کلا کارش طراحی طبیعیه اما من قبل عمل تو اتاق عمل بهش گفتم هنوز نوکشو برام جمع و جور تر کن و خوب کرده بود خلاصه دکتر کلا کارش اینه میگه فلان نمیشه بهمان نمیشه اما در نهایت بهترین خودشو انجام میده