2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

از این زاویه خوبه ولی سه رخ تقریبا زیباترین زاویه برای بینی های عمل شده اس به نظر می رسه از روبرو کمی پهن باشه که البته خوب بستگی به بینی قبلش هم داره و کنار بینی محلی که به انتهای لپ می رسه یه حالتی داره انگار که ورم کرده باشه ولی درکل به نظر بی ایراد و خوب می یاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

نمیدونم بینی قبلیش چجوری بوده ولی یکم مثلثی شکله نوک بینیش خوبه بد نیست

سلام. بچه ها من تعریف دکتر کوهستانی رو از یه دختره شنیده بودم که مامانم از بینی خوده دختره خوشش اومد پرسیدیم .بعد گفت دوستمم با کوهستانی عمل کرده ماه شده . تا اینکه اینجام نطراتو میخوندم دکتر خوبی به نظر میاد امروز با یکی از مریضاشون حرفیدم. بینیش خیلی عالی بود هم از رو به رو عالی هم از نیم رخش.  هیچ نا قرینگی و کج و کولگی و تو رفتگی ام نداشت .  

سلام. بچه ها من تعریف دکتر کوهستانی رو از یه دختره شنیده بودم که مامانم از بینی خوده دختره خوشش اومد ...

منم تو این تاپیک یا شایدم تاپیک های قبلی نظرات خوبی از شون شنیدم ولی اون موقع پیجشون رو دیدم از کارهای پیجشون خوشم نیومد

بنظر من هر بدني نسبت به ديگري فرق ميكنه

مثلا افرادي كه بنيه ضعيف تري دارند به نسبت افراد با بنيه قوي تر ممكنه توي بيهوشي و اثر داروي بيهوشي بيشتر اذيت بشن

يا توي مراقبت هاي بعد از عمل سخت تر باشه براشون

و حتي واكنش پوست هر  شخصي نسبت به ديگري متفاوته

چون پوست هاي چرب و ضخيم و حتي پوست هاي خيلي نازك براي جراحي سخت ترن و ريسك بالاتري دارن

اينجا فقط ي جاست براي تبادل نظر و اشتراك تجربه ها

تصميم نهايي رو بگيريد و بريد جلو

آدم هرچقدر بيشتر حساسيت نشون بده توي نتيجه هم حساس تر ميشه و دنبال نقص ميگرده همش و هيچ چيزي راضيش نميكنه، خيلي از پزشكاام ميگن كه جراحي بيني ١٠٠ درصد نيست

نهايتا ٦٠ تا ٧٠ درصد تغيير و زيبايي يه

با فكر باز و اطمينان بريد جلو و با عقل و منطق دكترتون رو انتخاب كنيد و قورباغه تون و قورت بدين😉

مطمئن باشيد همه چيز عالي پيش ميره دوستاي خوبم❤️

منم تو این تاپیک یا شایدم تاپیک های قبلی نظرات خوبی از شون شنیدم ولی اون موقع پیجشون رو دیدم از کاره ...

اره منم دیدم کارای پیجشو. منم از بعضی مدلاش خوشم نیومد. با یکی از کسایی ک عکسشو دکتر گذاشته بود حرف زدم عکساشو داد بهم خیلی خوب و بهتر از عکسای پیجش بود. تازه فیلم گرفته بود بهم داد. از تمام زوایا

از این زاویه خوبه ولی سه رخ تقریبا زیباترین زاویه برای بینی های عمل شده اس به نظر می رسه از روبرو کم ...

الان عکس قبل و بعدتو دیدم خیلی تغییر کردین

بینی شما کلوملا و پرهها تو ی خطن؟

سلام عزیزم من دو هفتس عمل کردم با دکتر آصفی و از عملم راضیم بینیم هم گوشتی بود خدا روشکر علی رغم ورم ...

وااای سلام عشقم ....خوبی وااای چقدر از دیدن پیامت خوشحالم انگار تو غربت یهو یه اشنا ببینی عزیزم عکسمو تو صفحات قبل گذاشتم از طراحبش خوشم نیومد درااازه البته خودم گفتم طبیعی با قوس کم که اینطور نکرده فقط پل بینی رو برداشته ......شما عکست طراحی شده ات  با الان شبیه ...و اینکه چه سوالایی موقع مشاوره پرسیدی

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

بچه ها من دوباره میخوام برم پیش اصفی مشادره انگار جلسه اولی که رفتم بلد نبودم حرف بزنم اونم چیز خاصی نگفت ....میشه راهنماییم کنید چه چیزهایی بپرسم ..یا اینکه حواسم به چه نکاتی باشه ...اسم اصطلاحاتم بگید ....

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان