2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
اخی عزیزم ای جان 🥰😍 ببین من الان که اصلا شبیه طراحیم نیست چون پر ورمه تازه دیدی که دکتر آصفی کلا ...

سلام مبارکه بسلامتی اسم کوچیک دکترچیه وفقط شیرازهستن یاتهرانم عمل میکنن

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من یکی از پره های بینیم ورم کرده اون یکی ورمش کمتر طبیعیه؟؟نگران شدم یکم.دیروز هم همون سمت بخ ...

دردونه جون من از هفته ی دوم بعد از عملم پره ی سمت چپم از راست ورمش بیشتر بود دقیق یادم نیست کی ولی بعد از به مدت میزون شد چون من از اول پره هام نامتفارن بود می ترسیدم که کامل اصلاح نشده باشه ولی خب بعدا فهمیدم چون روی اون سمت بیشتر کار شده بود ورمش بیشتر بوده. قسمت قوز بینی م هم تا حدود ۴ ماه یه خورده نامحسوس ورمش بیشتر بود چون من قبلش یه قوز خفن داشتم.😁😁😁😁😁بعد از حدود چهار ماه اونم خود به خود برطرف شد.

بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

عزیزم ی بینی طبیعی  ولی چون سه رخ هست اگه ایرادی هم داشته باشه تو عکس معلوم نیست انگار ورم هم داره تو این زاویه معلوم نیست قرینگی سوراخهاش هم چطوره ولی در کل خوبه

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
عزیزم ی بینی طبیعی  ولی چون سه رخ هست اگه ایرادی هم داشته باشه تو عکس معلوم نیست انگار ورم هم د ...

به صورت این خانوم میاد ولی در کل همینطور که گفتم ورم داره یا بزرگه مخصوصا پایین بینی بیشتر

شما که کرمانشاهید میتونید یه سر برید هتل کوروش دکتر اکثرا روزای 4و5شنبه میان اونجا و ویزیت میکنن من ...

ممنون عزیزم 

مثلا چه دکترهایی میان میشه لطف کنین اسمشونو بگین و اینکه نوبت دهیش و ساعتی که باید بریم؟؟

منم تو این تاپیک یا شایدم تاپیک های قبلی نظرات خوبی از شون شنیدم ولی اون موقع پیجشون رو دیدم از کاره ...

امین جان ادرس پیجش رو دارین؟؟ من زدم دکتر کوهستانی چیزی نیومد برام

سلام دکتر ابیانه هزینه جراحیشون چقد میشه ؟ویزیت رایگانه؟ چجوری میشه وقت گرفت؟ و چندوقت مدت انتظاره؟

بینیم استخوانیه

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
سلام دکتر ابیانه هزینه جراحیشون چقد میشه ؟ویزیت رایگانه؟ چجوری میشه وقت گرفت؟ و چندوقت مدت انتظاره؟ ...

منظورم انتظار از مشاوره تا زمان جراحیه

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
سلام مبارکه بسلامتی اسم کوچیک دکترچیه وفقط شیرازهستن یاتهرانم عمل میکنن

سلام. مرسی عزیزم ❤️دکتر وِنون آصفی دکتر شیراز هستند

ولی از دکترای خوب دیگه که البته دوستم پیششون عمل کرد  و خیلی راضی بود دکتر  رجایی هستند که الان مدتیه رفتن تهران پیجش و نمونه کاراش تو اینستگرام هست