در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دوستان من نمیخام خیلی هم هزینه کنم.انقدر دیر به دیر جواب میدید لیست دکترهای من هی عوض میشه.لطفا بگید دکتر توسلی یا خلج یا گلی یا جویباریذیا آرمانپور یا امید صادقی؟کدوم بهتره و شیکتره؟
سلام به همگی من هم دکتر ابیانه رو دیدم هم یحیوی دکتر ابیانه کار خاصی نمیکنه رو بینی.منم روزی که رفتم مطبشون گفتم این دیگه راضیم میکنه اما واقعا جا خوردم.تعریف ایشون از بینی طبیعی به نظرم یکم مردونس و اصلا مناسب خانما نیست.بالای. 15 نفر دیدم از ایشون.من خوشم نیومد و مسئله دیگه تودماغی حرف زدن بود.2 تا از مراجعها و اون خانمی که پذیرش میکنن 1 سال از عملشون میگذشت اما بازم تودماغی حرف میزدن. اما دکتر یحیوی من 3 روز از اول وقت تا آخر وقت تو مطب نشستم.از کاراش خوشم اومد.ظریف بود.کاراشون شبیه عکسای اینستاشون بود
اصلا هم کارا دکتر ابیانه اینجوری که شما میگی نیست..پذیرشس کیه؟قبلا که ۱خانم سن بالا بود...بچه ها کانال دارن ابیانه کاراش هست واقعا شبکه..یحیوی مثه بقیه دکترا تابلو عمل میکنه.بینی باید ایرادش گرفته بشه نه اینکه تابلو عملی بشه مثه همه..منو ۱۰ تا از دوستان با ابیانه عمل کردیم همه هم راضی هیچکدوم هم تودماغی حرف نمی زنیم این حرفاا درست نیست..شاید به خاطر خونابه که بعد از عمل تا چند ماه تو بینی هست اینجور حرف میزدن..وگرنه دکتر ابیانه اصلا اینجور که شما میگی نیست
به هر حال دکتر ابیانه آمریکا بوده اونجا دوره دیده و سبک کارش مثل اروپایی ها کاملا طبیعی و زیباست و چیزی به اسم بینی فانتزی قبول ندارن..خب معلومه کسی که بینی عجق وجق بخواد ابیانه گزینه مناسبی نیست...معمولا نصف مریضا دکتر که من خودم همشونم دیدم از آمریکا و اروپا میان عکساشونم تو چنل دکتر میتونید بببنید
هستی جان شما دکتر حامد عباسی رو میشناسید؟راستش من کارای دکتر یحیوی رو روی سایتشون و اینستاشون دیدم خییییلی خوشم اومد ولی شنیدم که یکی از مریضاشون برای ترمیم رفته پیشه دکتر عباسی به خاطره همین دودل شدم
در پاسخ به هستی جان، من 4 بار تا حالا مطب ابیانه بودم، اون خانمی که پذیرش می کرد (تا پارسال) که یه خانم میان سال بود که به عمرش هم یه قلم آرایش گمونم نکرده بود...چه برسه به عمل بینی...خیلی هم خانم خوبی بود...اصلا به کسایی که می یومدن مطب گردی نمونه ببینن کار نداشت...حالا من نمی دونم منشیش عوض شده امسال یا نه... چندتا از دوستام هم باهاش عمل کردن مشکل تودماغی حرف زدن نداشتن، مریضای تو مطبم من ندیدم چیزی... من خودم هنوز عمل نکردم، ااما از بین این همه مطبی که رفتم ابیانه یکی از بهترین ها بود، مطب الهی، صفایی و کوچک زاده و جهاندیده هم می خوام برم بعد تصمیم بگیرم. اینو گفتم واسه این که ثابت کنم دلیلی برای طرفداری بی جا از ابیانه ندارم...
قوس تو کارای ابیانه هستا، کاراش خیلی تمییییزه الان اینستارو دیدم من چشام بادومیه لپ دارم قوس بهم نمیاد تو رفتگی چشام بدتر میزنه تو دید دکتر اینچیزا رو مدنظر داره بنظرتون؟؟؟؟