2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
بچه ها کمک من سه ماهه عمل کردم الان حدوده 1 ماهه یه بوی بدی تو بینیم احساس میکنم...با اینکه از بعد از عمل مرتبااااا شست شو دادم...جریان چیه... به دکترم هم فعلا دسترسی ندارم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اول میخواستم پیش محبوبی راد برم ولی مگه خبر ندارید از خراب کاریهاش؟ رودریگو رو اگه بشناسید اومد ازونور دنیا پیشش عمل کرد الان تیغه ی بینیش سوراخ شده و عفونت کرده!! چنتا عکس خرابکاریشم توی اینستا ددم رسما بریده....کامنتارو مرتب میخونم توی پیجای نظرسنجی اینستا..به محبوبی راد فکر هم نکنیدددددد این از ایشون دکتر ابیانه هم مثکه کار خاصی نمیکنن برای بینی کمکاااار خوبن...دکتر سجادیان هم ورماش زبانزده...باور کنید خیلی وقت گذاشتم روی تحقیق و انتخاب دکتر....دکتر کوچک زاده تا الان ناراضی ندیدم ازش....دکتر نوری هم ....بچه ها بینی کمکاری که مثلا فقط یه قوز نامحسوس داره کر راحتیه لی جمع وجور کررن نوک بینی سخته که من برا همینه وسواس گرفتم
یا اباالفضل
سلام دوستان من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم ولی اینقدر اسم دکترای مختلف رو شنیدم که گیج شدم کسی دکتر حامد عباسی رو میشناسه؟ اگر راهنمایی کنین ممنون میشم.... یکی از دوستام عمل ترمیمی با دکتر حامد عباسی داشته و خیلی راضیه میخواستم ببینیم کسی اینجا با این دکتر آشنایی داره؟
سلام به همگی..خانومااا این دکترایی که شماها نام میبرید من زیرو رو کردم..از تهران بگیرید تا اهواز کرج شیراز.من فوق العاده حساس و سختگیرم.مطب هر دکتری میرفتم ناراضی میومدم بیرون..دماغا همه شبیه هم..تابلو عملی.فانتزی سر بالا اصلا 1 وضع بدیییییییی..من عمرا زیر بار این عملا میرفتم که قیافم بشه شبیه بقیه دخترا..من عمل بینی میخواستم واقعا شیک و تمیز باشه و در عین حال طبیعی..فقط و فقط مطب دکتر ابیانه این چیزا دیدم..خدا خیرش بده من که خیلی راضیم.هرکی منو میبینه میره پیش ابیانه..واقعا فوق العادست
دوستان دکتر ابیانه اصلا وقت نمیکنه به پیج اینستا و وب سایتشون سر بزنه عکسا قدیمیه..باید حتما برید مطبشون...امکان نداره دکتر ابیانه ناراضی داشته باشه..فقط کسایی از دکتر ناراضین که 1بینی فانتزی میخواستن ولی دکتر واسشون در نیاورده...چون به دکتر بگی بینی فانتزی میخنده.اصلا این سبک بینیا قبول نداره..ناراضی یعنی اینکه کار خراب داشته باشه..که به هیچ وجه نداره
راستش از وقتی وارد اینجا شدم اسمه دکتر ابیانه رو خیییییلی شنیدم و حسابیم کنجکاو شدم برم مطبشون ولی میخواستم بدونم بینیای گوشتی رو هم خوب عمل میکنن چون من بینیم کاملا گوشتیه ولی خیلی بزرگ نیست