2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095525 بازدید | 66697 پست
کتانه جان خیلی بینیت خوب شده کلا نادریان انگار کارش خیلی خوبه، بینی من گوشتیه ولی اصلا قوز هیچی نداره کلا مشکلی نداره فقط گوشتیه و بزرگ به نظر میرسه به نظرتون نادریان خوبه واسه بینی گوشتی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پادما به نظرم سامی واسه بینیت بهتر.بهتر مبتونه بینیت خوش فرم و ظریف کنه.البته الانم فرمش خوبه فقط بزرگه.و واسه بینی گوشتی مناسبتر. نادریان البته بینی الناز گلرخ نیمه گوشتی بوده میگن..دکترا دیگه رو نمیدونم راجع بهشون.دکتر شیروانیم که همیشه گفتن واسه گوشتیا مناسبه.
عکس بینی صفحه 1709
نه سامی دیگه قوس نمیده.ولی آرزو ناراضی فعلا ازش خب اگه مدل بینی من دوس داری برو نادریان مشاوره بشو.ولی مدلبینی خودت خوبه با هرکیعمل کردی بگو همین مدل بینی خودت کوچیکتر میخوای.بگو مدل و فرم نده .
عکس بینی صفحه 1709
دکتر اکبرزاده کارش خوبه و خیلی با تجربه. خیلی برای مریض وقت میزاره من چند تا مریضاشو دیدم و باهاشون صحبت کردم همه راضی بودند. طبیعی عمل میکنه تقریبا. البته میگه من طبق اصول عمل میکنم متناسب اجزای صورتت کار میکنم بینی رو بیش از اندازه کوچیک نمیکنه. همه کسایی که پیشش عمل می کنند آشناهاشون با این عمل کرده بودند راضی و خوب بوده بقیه هم اومدن پیشش البته منم همین طور. تو سایتش نه گالری داره و نه عکس کسی رو بهت نشون میده نه میزاره بهش عکس نشون بدی چون میگه بینی هرکس یه جوره و یه شرایطی داره و کلا میگه خودم میدونم باید چه کار کنم البته کمی هم از خودت میپرسه. یکی از پرسنل اتاق عملشم پیش خودش اومده بود عمل کرده بود اینجا که اومده بود برای ویزیت می گفت کار دکتر عالیه. منم تو کاراش بد ندیدم.
دوست جونها اینم عکس مماخ منه
نمیدونم کم کاره یا پرکار یا پوستش نارکه یا نه؟؟!!!بیاین ببینین چی کار کنم؟؟!!! دینا زود بیااااا
بقیه بچه ها هم اگه نظری دارن یا دکتر خاصی میتونن معرفی کنن ممنون میشم
پوستت رو باید حضوری بری مطب تا دکتر تشخیص بده با عکس نمیشه ولی اگر پوستت چرب باشه معمولا پوستت باید ضخیم باشه که اونم باز بسته به درجه ی چربی پوستت است. کم کار و پرکاریشم نمیدونم والااا اونم فکر کنم با نظر دکتر است.
سامى هم بینى نوک گرد داره هم مکعبى و هم تیز.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)